MIKI1
Поставувач на неодговорени прашања.
Ќе измислевме други,
Да бе, ама и за тоа требит јааааааак И-КУ....Ама немет проблем, и за тоа имат чаре: ќе препишете од некаде и-оп! Ете го решението!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе измислевме други,
Да бе, ама и за тоа требит јааааааак И-КУ....Ама немет проблем, и за тоа имат чаре: ќе препишете од некаде и-оп! Ете го решението!
Ако журкај си се. Еееј ако не бевме ние Христијаниве, и пивце ќе неможевте да си се напиете на раат во слободни денови.
Пошо кај нас никој не верува во ништо и секој се прави паметен затоа ја изгубивме и верата и државата ,Албанците и останатите муслимани си веруваат во нешто и нема тамо атеисти , курци палци затоа стигнаа тамо каде што се. А науката како што вика дека сме настанати од мајмуни по паметот на дарвин е теорија а не закон да беше точна ке беше закон ...
хахааа....ти мислиш велигден е христијански празник? Ахахааааа....пагански е, поврзан со божицата Иштар, Естер и мн други пагански божици на пролетта :smir:
http://www.guardian.co.uk/commentisfree/belief/2010/apr/03/easter-pagan-symbolism
Ти комплекс да не доби од недостатокот на IQ?
Или ми се чинит?
А за препишување капа ви симнувам, дури и Христос ви е плагијат.
На Твое место, јас би се повикал и на тоа што напишале во „жутата штампа„-таму сигрно саде вистини пишует...
Не е доволно да кажеш НЕ пред мојот исказНе, немам таков комплекс, барем не со соговорници од Твој (и сличен) калибар...
Проверив, не ми се чинит, во право сум билТочно, Ти се чинит...Провери зашто и како...
Не реков дека го снемало туку дека е препишано......Е Мики, Мики толку ти е Ај-кјуто, научи да читашЕто, драги гледачи, ево уште еден „...врвен доказ...„ (последица од јак И-КУ) за непостоењето Божјо-доволно е да се напише дека „нешто„ не постои и „нештото„ аутоматски го снемува.
Почнуваш да се повторуваш. Ја имаш постирано оваа слика веќе. Дај нешто ново. Кој не знае со зборови, знае со слики а? Кажи нешто твое, доста со ова сликичките. Имаш јазик, и ум, користи ги, напиши некое твое оригинално мислење.
хахааа....ти мислиш велигден е христијански празник? Ахахааааа....пагански е, поврзан со божицата Иштар, Естер и мн други пагански божици на пролетта :smir:
http://www.guardian.co.uk/commentisfree/belief/2010/apr/03/easter-pagan-symbolism
За болдираното.....не ќе е така. Се сеќаваш на објаснувањата зошто иконите се правени? За да им помогнат на неписмените, да можат да ја доловат прикаската - пошо нели, не знаат да читаат....слики се многу полезни во вакви случаи
Знам, знам, во недела празнуваме во чест на паганските богови.
--- надополнето ---
Јас сум писмен. Мики е писмен. Чим сме овде на форум, во кој пишуваме зборови, значи сите сме писмени. Така? Епа тогаш користете зборови. Ова не е сликовница. Ова е форум.
Слика вреди милион зборови![]()