Фан клуб: Новак Ѓоковиќ

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Џокович никогаш нема да биде тоа што беше Федерер.
Џоковиќ е мн добар тенисер само треба да поработа на карактерот да биде посмитрен да не се нервира толку да зема пример од федеред и ако успее да го поправи тоа да биде попрофесионалец ќе биде многу пред Федерер.

Член од
4 март 2008
Мислења
36
Поени од реакции
1
[zEUs];1741072 напиша:
Џоковиќ е мн добар тенисер само треба да поработа на карактерот да биде посмитрен да не се нервира толку да зема пример од федеред и ако успее да го поправи тоа да биде попрофесионалец ќе биде многу пред Федерер.
Ама нема да успее.

*Lost_Soul*

I_I 3 I_I
Член од
31 јануари 2008
Мислења
158
Поени од реакции
0
Добар тенисер во секој случај, само малку контрола на нервозата

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Добар тенисер во секој случај, само малку контрола на нервозата
Тоа и ја зборим единствена мана му е тоа, да поработа повеќе на нервозата ќе биде најдобар :wink:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
4-6 за Цонга,6-1 за Ноле,3-6 за Цонга...Тоа е,изгледа Ноле не е во форма.

Ovce_Pole-9

^Tennis Lover^
Член од
12 декември 2008
Мислења
234
Поени од реакции
14
Lele ne znam zosto ama skoro sekogas koga igra so Tsonga gubi.Uspea vo finaleto na championschip da go pobedi Davidenko(koj e podobro plasiran na listata od Tsongo),a izgubi od TsongaInaku vo sekoj slucaj Nole mi e omilen teniser posle Federer.A i mi se dopaga toa sto ima smisla za humor,za razlika od Federer,koj izgleda deka odvaj usta otvara.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Утре со Гулбис игра. Ке биде тоа лесен меч за Џоко.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Утре со Гулбис игра. Ке биде тоа лесен меч за Џоко.

Па не баш....

2:0 (6:4, 6:4)

Пораз од 53-тиот на АТП листата... Вика дека не е крај на светот и дека главна цел во овој дел од годината му е да го одбрани тронот на Аустралиан опен...Ако продужи вака, не му се пишува добро....

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Го папаше ѓоле хаххаха ај можда на аустралиан опен ке биде бољи

Ф

Фил Ајви

Гостин
Па не баш....

2:0 (6:4, 6:4)

Пораз од 53-тиот на АТП листата... Вика дека не е крај на светот и дека главна цел во овој дел од годината му е да го одбрани тронот на Аустралиан опен...Ако продужи вака, не му се пишува добро....
Ја гледав и неможам да се изначудам колку му е слаб процентот на првиот сервис, а правеше и глупи грешки. Се надевам дека нема така да биде у Мелбурн.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Мора да се подобри на Австралија Опенм,ако сака одбрана на титулата.
А со Гулбис секогаш се тоа тешки мечеви.Многу напредува тој ,иако тоа не е никакво оправдување за Ноле :toe:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Вчера,Џоковиќ ја освои својата прва титула во 2009,11 во кариерата,победувајќи го Давид Ферер со 7-5,6-3 во финалето на турнирот во Дубаи.Сега во сабота ќе игра во Дејвис купот против Шпанија,а следен негов настап на турнир е во Индијан Велс на 9 март :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom