Фан Клуб: Њукасл Јунајтед

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.768
Поени од реакции
12.102
Има, кажи што те интересира. :)
Па да му се сневиди нигде ве нема. Некни тепавте никој овде не пишал. Изгубивте пак никој. Слушам шпекулации Енрике кај нас ќе идел - ништо.
Туку гледам Бен Арфа почнал да тренира. Кога ќе заигра?

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Па да му се сневиди нигде ве нема. Некни тепавте никој овде не пишал. Изгубивте пак никој. Слушам шпекулации Енрике кај нас ќе идел - ништо.
Туку гледам Бен Арфа почнал да тренира. Кога ќе заигра?
Ќе заигра против твојот тим :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
^ Дресов е :pov::pov:
Како можеле да го направат ваков кретениве од Пума?!?!?!

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Њукасл - Бирмингам

Крул

Симпсон Тејлор Колочини Енрике

Бартон Тиоте Нолан Гутиерез

Амеоби Ловенкрандс

Утре мораме да победиме!

Howay the lads.

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Очекувам утре победа, не знам се некако на 2:0 или 3:0 ми иде, ама ај да не зборам пред време, со Господ напред!

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
догодина повеќе среќа и летово барем двајца напаѓачи да земете и лев бек енрике е пред трансвер

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Денес ме изнервираа страшно, пропуштија убаво водство кое да го задржевме ќе завршевме на 9-то место, вака на 12-то, но што е најстрашно the dirty mackem bastards Сандерленд не поминаа! :kesa::kesa:
Инаку се очекува интересен преоден рок со оглед на 35-те милиончиња од Керол. Прв договорен трансфер е враќањето на Н`Зогбиа од Виган, а деновиве е најавена и презентација на уште еден трансфер, а се работи за играч од средината. Заинтересирани се и за Жервињо и Муса Соу од Лил, има и некои други комбинации за напаѓач, уште еден бек треба, Ден Гослинг ќе заигра идната година конечно, па ако се ослободиме идната сезона од овие повреди кои не сардисаа годинава може да се бориме и за Европа.
Енрике зеза со месеци веќе, но мислам дека ќе остане.

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Њукасл денес потпиша со нов играч, се работи за Мехди Абеид од Ленс на free transfer.

http://www.nufcblog.com/2011/05/23/newcastle-sign-18-year-old-french-midfielder/

Се работи за 18 годишен играч од средината на теренот, штета нема клипчиња од детево на YouTube, не можеме да го видиме. Инаку еве СС од Football Manager 2011, не е ништо посебно сега, ама има 4 ѕвездици Potential Ability и скаутот ми вика дека може да стане Leading AMC во лигата:

Инаку, еве ги сите трансфер гласини врзани со Њукасл кои се појавија во месец мај:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Добро, со оглед на тоа што останавте без главниот напаѓач во јануари, одлично поминавте, Леон Бест колку толку надокнади. Летово ќе се засилите во нападот, таман работа. Одбраната ви е супер, палмата е топ дефанзивец а и голманите ви се солидни :)
Најсимпатичен клуб ми е Њукасл во ПЛ, иако со Манчестер имале пецкања во минатото, сепак не е ПЛ тоа тоа без Сент Џејмс Парк во неа :smir:

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
^ Имало порано интересни утакмици, иако сме ви редовни пациенти во последно време, ама никогаш нема да ја заборавам петардата која ви ја дадовме во октомври 1996, деновите кога почнав да се вљубувам во Њукасл. :)
Инаку кога сме кај пецкањата, меѓусебните дуели меѓу Манчестер и Њукасл не ги гледам веќе со татко ми и брат ми кои се изгорени фанови на Манчестер, затоа што порано знаел и некој фајт да падне при прослава на гол! :pos2:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
^ Имало порано интересни утакмици, иако сме ви редовни пациенти во последно време, ама никогаш нема да ја заборавам петардата која ви ја дадовме во октомври 1996, деновите кога почнав да се вљубувам во Њукасл. :)
Инаку кога сме кај пецкањата, меѓусебните дуели меѓу Манчестер и Њукасл не ги гледам веќе со татко ми и брат ми кои се изгорени фанови на Манчестер, затоа што порано знаел и некој фајт да падне при прослава на гол! :pos2:
Мислам најголеми преписки меѓу двава клуба настанале кога Манчестер пробал да потпише со Ширер, не успеал и го доведе Солскер на негово место. Сепак испадна Ширер дека е вистинска легенда на Њукасл и дека не е продадена душа како Керол (освен ако управата не го натера Керол да си оди). :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.768
Поени од реакции
12.102
Денес ме изнервираа страшно, пропуштија убаво водство кое да го задржевме ќе завршевме на 9-то место, вака на 12-то, но што е најстрашно the dirty mackem bastards Сандерленд не поминаа! :kesa::kesa:
Инаку се очекува интересен преоден рок со оглед на 35-те милиончиња од Керол. Прв договорен трансфер е враќањето на Н`Зогбиа од Виган, а деновиве е најавена и презентација на уште еден трансфер, а се работи за играч од средината. Заинтересирани се и за Жервињо и Муса Соу од Лил, има и некои други комбинации за напаѓач, уште еден бек треба, Ден Гослинг ќе заигра идната година конечно, па ако се ослободиме идната сезона од овие повреди кои не сардисаа годинава може да се бориме и за Европа.
Енрике зеза со месеци веќе, но мислам дека ќе остане.
Сигурно е договорено за Нзогбиа? Ако е така тогаш сте направиле одличен траснфер плус еден Џервињо и комотно ќе се борите за топ 6. И се надевам дека Енрике ќе остани кај вас.

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Сигурно е договорено за Нзогбиа? Ако е така тогаш сте направиле одличен траснфер плус еден Џервињо и комотно ќе се борите за топ 6. И се надевам дека Енрике ќе остани кај вас.
На Н`Зогбиа му рипна цената на 10 милиони откако Виган опстана во Премиер, ама 99% е готов трансферот бидејќи изразил желба да си оди од таму и да се врати кај нас. За Жервињо одамна се шпекулира, јас многу сакам да го видам во тимот, но ќе видиме сега што ќе биде, ситуацијата сигурно ќе се смени откако Лил ја освои дуплата круна во Франција. Јозе Енрике имаше шпекулации дека ќе оди кај вас, се уште не се знае, јас не сакам да си оди, особено откако најверојатната замена за него која се планираше Таиво замина во Милан.
Најнови шпекулации денес се дека Њукасл е заинтересиран за младиот одбранбен фудбалер од Стандард Лиеж, Елиакуим Мангала и напаѓачот на Кардф Сити, Џеј Ботројд. Искрено за Мангала немам многу информации, а Ботројд не го сакам, мислам дека има подобри опции од него во моментов.
Како што реков ќе биде интересно лето, Њукасл има пари за трошење, само ќе треба паметно да ги искористи, што ќе биде пеколно тешко знаејќи какви глупости правеа во минатато.

И една убава информација, нашиот голман Тим Крул доби деби повик во селекцијата на Холандија. Нека му е честито и нека му се множат.

Kajgana Shop

На врв Bottom