- Член од
- 24 декември 2008
- Мислења
- 1.375
- Поени од реакции
- 1.566
Има, кажи што те интересира.Еј абе има некој жив овде?
Има, кажи што те интересира.Еј абе има некој жив овде?
Па да му се сневиди нигде ве нема. Некни тепавте никој овде не пишал. Изгубивте пак никој. Слушам шпекулации Енрике кај нас ќе идел - ништо.Има, кажи што те интересира.
Ќе заигра против твојот тимПа да му се сневиди нигде ве нема. Некни тепавте никој овде не пишал. Изгубивте пак никој. Слушам шпекулации Енрике кај нас ќе идел - ништо.
Туку гледам Бен Арфа почнал да тренира. Кога ќе заигра?
Мислам најголеми преписки меѓу двава клуба настанале кога Манчестер пробал да потпише со Ширер, не успеал и го доведе Солскер на негово место. Сепак испадна Ширер дека е вистинска легенда на Њукасл и дека не е продадена душа како Керол (освен ако управата не го натера Керол да си оди).^ Имало порано интересни утакмици, иако сме ви редовни пациенти во последно време, ама никогаш нема да ја заборавам петардата која ви ја дадовме во октомври 1996, деновите кога почнав да се вљубувам во Њукасл.
Инаку кога сме кај пецкањата, меѓусебните дуели меѓу Манчестер и Њукасл не ги гледам веќе со татко ми и брат ми кои се изгорени фанови на Манчестер, затоа што порано знаел и некој фајт да падне при прослава на гол! :pos2:
Сигурно е договорено за Нзогбиа? Ако е така тогаш сте направиле одличен траснфер плус еден Џервињо и комотно ќе се борите за топ 6. И се надевам дека Енрике ќе остани кај вас.Денес ме изнервираа страшно, пропуштија убаво водство кое да го задржевме ќе завршевме на 9-то место, вака на 12-то, но што е најстрашно the dirty mackem bastards Сандерленд не поминаа! :kesa::kesa:
Инаку се очекува интересен преоден рок со оглед на 35-те милиончиња од Керол. Прв договорен трансфер е враќањето на Н`Зогбиа од Виган, а деновиве е најавена и презентација на уште еден трансфер, а се работи за играч од средината. Заинтересирани се и за Жервињо и Муса Соу од Лил, има и некои други комбинации за напаѓач, уште еден бек треба, Ден Гослинг ќе заигра идната година конечно, па ако се ослободиме идната сезона од овие повреди кои не сардисаа годинава може да се бориме и за Европа.
Енрике зеза со месеци веќе, но мислам дека ќе остане.
На Н`Зогбиа му рипна цената на 10 милиони откако Виган опстана во Премиер, ама 99% е готов трансферот бидејќи изразил желба да си оди од таму и да се врати кај нас. За Жервињо одамна се шпекулира, јас многу сакам да го видам во тимот, но ќе видиме сега што ќе биде, ситуацијата сигурно ќе се смени откако Лил ја освои дуплата круна во Франција. Јозе Енрике имаше шпекулации дека ќе оди кај вас, се уште не се знае, јас не сакам да си оди, особено откако најверојатната замена за него која се планираше Таиво замина во Милан.Сигурно е договорено за Нзогбиа? Ако е така тогаш сте направиле одличен траснфер плус еден Џервињо и комотно ќе се борите за топ 6. И се надевам дека Енрике ќе остани кај вас.