Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
Се повеќе се плашам. 4 поена сме разлика со опасната зона, следниов натпревар што го играме дома против Вулвс МОРА да се добие!^ Да се надеваме дека нема да се повтори тоа...
Секако дека постои страв кај нас навивачите, но мислам дека овој натпревар сигурно ќе го добиеме.Се повеќе се плашам. 4 поена сме разлика со опасната зона, следниов натпревар што го играме дома против Вулвс МОРА да се добие!
Па тоа е Мајк Ешли :helou: што направил тој добро за клубот или еве да речеме нешто што секој друг би го направил... Арфа се враќа во текот на оваа недела..А зошто не го избркаат Алан? Ви го избркаа Крис кога имаше добри резултати а сега овој го оставаат. Вас ви треба Mартин Онил или пак еве Рафаел Бенитез. Сепак Мартин ќе да е само за вас. Тој ќе ве среди. Арфа кога се враќа? И морам да признаам овој Керол никако да се навикнам во црвен дрес да го гледам. Пофаца му беше вашиот жими мајка
Жив запалете го. А Керолчо добар е ама нема топка кој да му дај. А ако не чини до кога е гаранцијата? Да не не зафркнавте вие расипана стока да ни продадовте? :pos2:Па тоа е Мајк Ешли :helou: што направил тој добро за клубот или еве да речеме нешто што секој друг би го направил... Арфа се враќа во текот на оваа недела..
Не го бива Керол нешто
Пардју го донесоа само затоа што е најдобар пријател до Дерек Ламбиас, генералниот менаџер на Њукасл, односно десна рака на дебелиот!А зошто не го избркаат Алан? Ви го избркаа Крис кога имаше добри резултати а сега овој го оставаат. Вас ви треба Mартин Онил или пак еве Рафаел Бенитез. Сепак Мартин ќе да е само за вас. Тој ќе ве среди. Арфа кога се враќа? И морам да признаам овој Керол никако да се навикнам во црвен дрес да го гледам. Пофаца му беше вашиот жими мајка
Ќе не заебите ако направите така. Таиво кај вас Енрике кај нас. Рафа е добар менаџер најсериозно. А Онил е идеален за кај вас. Ќе дојди и за помалку а и имате пари не сте за жалење. Инаку Керол тешко да си избра сам. Ќе да го притисна вашион копук. Не ми изгледа среќенПардју го донесоа само затоа што е најдобар пријател до Дерек Ламбиас, генералниот менаџер на Њукасл, односно десна рака на дебелиот!
А О`Нил и Бенитез нема шанси да ги донесеме затоа што се премногу скапи (а и Бенитез ич не го сакам во екипа).
Бен Арфа требаше да се врати со Вулвс, ама изгледа нема, ама најважното е што веќе почна да тренира.
Друже и јас не можам уште да го навикнам Керол кај вас, а и не можам да го прежалам, верувај дека кога ќе се воигра и со добар среден ред дечкото ќе екслодира, си осигуравте екстра напаѓач за идните 10 години!
Штета, требаше да биде уште една од легендарните 9-ки на Ст. Џејмс Парк, ама тоа е, така си одбра човекот!
За Енрике и јас ги видов тие шпекулации, веќе некое време се вртат, а и Милан гледам пројавија интерес, а јас навивам за варијантата која се појави во весници дека ако го продадеме на негово место ќе го земеме Таиво од Олимпик Марсеј.