Њукасал води 2:0 против Ридинг стрелец на 2-та гола е Амеоби...одлична игра прикажуваат:tv:
Да играа вака, за излез во Европа ќе се бореа, ама сега ако си отидат Тејлор, Колочини, Хозе Енрике и Спајдермен (Даф веќе си отиде) Што би останало од ЊУкасл...тогаш влезот во Пелј-оф би бил успех, пошто овие се столбот на екипата.Благодарам за честитките! :helou:
Инаку, не го гледав натпреварот, ама дечките страшно ме израдуваа, браво за Амеоби, браво за сите, само вака да продолжат, па и ние малку да се порадуваме.
Вака пожртвувано да играа минатата сезона, со играчи кои беа класа подобри од некои тимови што останаа, ќе опстаневме, ама може и подобро вака, малку памет да им дојде!
Па и не баш полн, олку празен не бил 18 години на официјален натрепвар. Како што кажав, нема баш да се прошетаат, пошто сите играчи сакаат да си одат, а голема е веројатноста до петок столбот на екипата да се растури и да се продадат уште 4-5 играчи. Како единствени засилувања се спомнуваат враќањето на ЕНди О Брајан оној со грдиот нос што играше претходно и СОл Кембел, кој лани беше буре, а сега е направен кацаПолн стадион ... мислам дека лесно ќе прошетаат во Кока-Кола лигава и догодина пак во елитата .. Амеоби одлично се покажа
Каква споредба...Си отиде Ибрахимовиќ, ама што има везе, Интер ќе го купи Гоце Толевски... Само за споредба, Њукасл има само една победа, буквално само една победа (ако не ја земеме во предвид оваа против Ридинг) од како Мартинс е дојден а не играл. Значи Мартинс кога бил повреден на околу 40-тина утакмици, Њукасл победил само еднаш...по тоа се гледа какво влијание имал дечкото во тимотЧестито победа...ќе се вратите во прва лига сигурен сум...мала дупка е што ви ојде Мартинс,ама го имате Амеоби..
Хаха ете јас сум прва Има симпатични и во Њукасл де... Треба повеќе Џорди да ставаат за да бидат полични. Ама не е и само во тоа работата, се работи и за љубов кон фудбалот, љубов кон градот и такви слични работи.Прв пат сретнувам девојче да навива за Њукасл...ај бар да имаше симпатични момци, да сфатам, ама со Колочини, Спајдермен, Амеоби, Видука, Бат, Бартон....само Манчестер е погрд тим од ЊУкасл
Њукасл гори, а Ешли е уште очајно и одвратно суштество. Како не му е срам да се засрами. Јас да бев на негово место ќе очекував толпа бесни навивачи на врата и убава бесилка или клада по можност со поглед на реката. :icon_mrgrКлуб се распаѓа свинска газда шизи.... Екслкузивна снимка од газдата на Њукасл како шизи во диско клуб, додека тимот му се распаѓа
Фала.ПС
Респект за Викторија, паметно си е девојчето, знае за кого треба да навива!