Фан Клуб: Њукасл Јунајтед

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Њукасал води 2:0 против Ридинг стрелец на 2-та гола е Амеоби...одлична игра прикажуваат:tv:

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Крај на натпреварот 3:0, хет трик на Амеоби...многу борбена игра покажа Њукасл заслужено победи..Честитки за победата и очекувам експресно да се вратат во Премиер Лигата.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Честито победа очекувам брзо враќање во елитата заедно со Мидлзборо.

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Благодарам за честитките! :helou:
Инаку, не го гледав натпреварот, ама дечките страшно ме израдуваа, браво за Амеоби, браво за сите, само вака да продолжат, па и ние малку да се порадуваме.
Вака пожртвувано да играа минатата сезона, со играчи кои беа класа подобри од некои тимови што останаа, ќе опстаневме, ама може и подобро вака, малку памет да им дојде!

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.753
Поени од реакции
5.011
Полн стадион ... мислам дека лесно ќе прошетаат во Кока-Кола лигава и догодина пак во елитата .. Амеоби одлично се покажа

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Имало 37.00 публика, а капацитетот на Ст. Џејмс Парк е 52.000, ама ќе биде се поисполнет во понатамошните натпревари.
Следниот натпревар е во среда, на домашен терен против Шефилд В. во 20:45.

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Благодарам за честитките! :helou:
Инаку, не го гледав натпреварот, ама дечките страшно ме израдуваа, браво за Амеоби, браво за сите, само вака да продолжат, па и ние малку да се порадуваме.
Вака пожртвувано да играа минатата сезона, со играчи кои беа класа подобри од некои тимови што останаа, ќе опстаневме, ама може и подобро вака, малку памет да им дојде!
Да играа вака, за излез во Европа ќе се бореа, ама сега ако си отидат Тејлор, Колочини, Хозе Енрике и Спајдермен (Даф веќе си отиде) Што би останало од ЊУкасл...тогаш влезот во Пелј-оф би бил успех, пошто овие се столбот на екипата.

Полн стадион ... мислам дека лесно ќе прошетаат во Кока-Кола лигава и догодина пак во елитата .. Амеоби одлично се покажа
Па и не баш полн, олку празен не бил 18 години на официјален натрепвар. Како што кажав, нема баш да се прошетаат, пошто сите играчи сакаат да си одат, а голема е веројатноста до петок столбот на екипата да се растури и да се продадат уште 4-5 играчи. Како единствени засилувања се спомнуваат враќањето на ЕНди О Брајан оној со грдиот нос што играше претходно и СОл Кембел, кој лани беше буре, а сега е направен каца

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
амеоби хет-трик браво,сериозно сте ја сватиле сега работава за да влезете во1 лига,Само така продолжете и без мака сте 1 место гарантирам,2 натпревари 4 бода,и тоа 2 дерби со ВБа и со Ридинг,Who is next?

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Честито победа...ќе се вратите во прва лига сигурен сум...мала дупка е што ви ојде Мартинс,ама го имате Амеоби..

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Честито победа...ќе се вратите во прва лига сигурен сум...мала дупка е што ви ојде Мартинс,ама го имате Амеоби..
Каква споредба...Си отиде Ибрахимовиќ, ама што има везе, Интер ќе го купи Гоце Толевски... Само за споредба, Њукасл има само една победа, буквално само една победа (ако не ја земеме во предвид оваа против Ридинг) од како Мартинс е дојден а не играл. Значи Мартинс кога бил повреден на околу 40-тина утакмици, Њукасл победил само еднаш...по тоа се гледа какво влијание имал дечкото во тимот

V

Viktorijabt

Гостин
Сигурно бил супер меч во саботата, а ваква убава победа одамна немало да се израдуваме. Иако е рано да се зборува за позиции на табелата и последиците од нив, моментално се наоѓаме на одличното трето место. Меѓутоа многу сум загрижена за состојбата на клубот и, страв ми е да помислам, дали воопшто ќе може да биде од Њукасл функционален клуб во иднина...Изгледа дека на нас фановите останува да не губиме верба и да се надеваме на посветли денови, по можност во Премиер.:pipi: Па добро, времето ќе покаже. :uvo:

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Прв пат сретнувам девојче да навива за Њукасл...ај бар да имаше симпатични момци, да сфатам, ама со Колочини, Спајдермен, Амеоби, Видука, Бат, Бартон....само Манчестер е погрд тим од ЊУкасл :)

Клуб се распаѓа свинска газда шизи.... Екслкузивна снимка од газдата на Њукасл како шизи во диско клуб, додека тимот му се распаѓа

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Свиња дебелааааа!!!
Животот ни го скрати со неговите потези, а тој го меша дебелион газ во диско!:tapp:
Ајде деновиве може нешто драстично ќе се случи, секако на подобро, надежта последна умира!

ПС
Респект за Викторија, паметно си е девојчето, знае за кого треба да навива!

V

Viktorijabt

Гостин
Прв пат сретнувам девојче да навива за Њукасл...ај бар да имаше симпатични момци, да сфатам, ама со Колочини, Спајдермен, Амеоби, Видука, Бат, Бартон....само Манчестер е погрд тим од ЊУкасл :)
Хаха ете јас сум прва:) Има симпатични и во Њукасл де...:pipi: Треба повеќе Џорди да ставаат за да бидат полични. Ама не е и само во тоа работата, се работи и за љубов кон фудбалот, љубов кон градот и такви слични работи.

Клуб се распаѓа свинска газда шизи.... Екслкузивна снимка од газдата на Њукасл како шизи во диско клуб, додека тимот му се распаѓа

Њукасл гори, а Ешли е уште очајно и одвратно суштество. Како не му е срам да се засрами. Јас да бев на негово место ќе очекував толпа бесни навивачи на врата и убава бесилка или клада по можност со поглед на реката. :icon_mrgr

ПС
Респект за Викторија, паметно си е девојчето, знае за кого треба да навива!
Фала. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom