Дали и од што може да пораснат градите?

• Креатор на темата Креатор на темата For_My_Love_o-0
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум чул дека од силикони растеле могу:toe:

ОД хормони се разбира. Тоа и кај женски и кај мажки . Кај женските е нормалнож, а кај машките НЕ. Но може да се случи тоа и кај нив за време на пубертето ( тенкс то хормните).:pipi: Литл Лили го кажа одговорот пред мене. Но да надополнам Нема да се намалат од соја и др. туку со операција.
Ауу во темата ма ресено зелени тава...

секоја која сака даи пораснат градите нека земе по една пчела и нека сијастават под брадавиците е кога ке дојде до боцнување гарантирам пораст на градите за 5 до 11 броја за само 10 минути:vozbud:

секоја која сака даи пораснат градите нека земе по една пчела и нека сијастават под брадавиците е кога ке дојде до боцнување гарантирам пораст на градите за 5 до 11 броја за само 10 минути:vozbud:

:tapp: земи и ти пикни си го во кошница со пчели и тебе ке ти стане 20cm во дијаметар:toe:

Смоките црвените од Штарк :pos2::pos2:

Природно се знае,како те обдраил господ така :):)секој со своја среќа.А другиот начин е веќе познат силиконска долина :)

Добив информација дека растеле од пилешки прсти хехехе
И има ефект....:pos2:

Ма од што сака нека раснат више, дур секој дечко ме лаже дека сака мали, неам гајле.

Последниот пат кога проверив тоа беше генетска предиспозиција, but hey, јас не знам за тоа, никогаш не сум имала големи гради.:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom