Дали и од што може да пораснат градите?

• Креатор на темата Креатор на темата For_My_Love_o-0
  • Време на започнување Време на започнување
а никако да откријам од што се смалваат :toe: знае некој?
види, зависи од големина, поставеност, густина(цврстина)... прати ми порака, да се договориме за преглед, па ќе најдеме решение.
позз

види, зависи од големина, поставеност, густина(цврстина)... прати ми порака, да се договориме за преглед, па ќе најдеме решение.
позз

не одам кај нелегални лекари на диво :pos2:

Ако јадиш смоки ке ти пораснат градите така велат сите :je:

За ова синоќа имаше некоја реклама нешто на ТВ дека ако само барем еднаш во денот слушаш некој ринг тон што во пракса го докажал некој Јапанец градите може да ти пораснат за 2 недели поголеми:vozbud::pos2::toe:

Ако сака некоја да му бидат поголеми ќе се видиме некаде и ќе ви кажам практично

ах, јадела сум и секој ден, сунчуглед како луда, мајонез пред неколку години исто многу јадеше, па ме зезаа со филџани нешо да си ги врткам ... а бе нема везе... од секогаш си имам мандарини и никако да прераснат у портокали :kesa::pipi:

jadenje na Kiselo mleko

[vladimir];2010568 напиша:
Добив информација дека растеле од пилешки прсти хехехе
И има ефект....:pos2:

ни тоа ни тоа нема ефект... дневно јадам по пола кило кисело млеко, а од месо само пилешко и риба конзумирам. шо значи грешни се информациите :) ... уште оноа редовното “месење“ не сум го испробала :pipi:

ах, јадела сум и секој ден, сунчуглед како луда, мајонез пред неколку години исто многу јадеше, па ме зезаа со филџани нешо да си ги врткам ... а бе нема везе... од секогаш си имам мандарини и никако да прераснат у портокали :kesa::pipi:

ни тоа ни тоа нема ефект... дневно јадам по пола кило кисело млеко, а од месо само пилешко и риба конзумирам. шо значи грешни се информациите :) ... уште оноа редовното “месење“ не сум го испробала :pipi:

nekoj poveke mandarini saka nego portokali :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom