- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.556
Moze moze da porasnat , a od sto ne znam bas ...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ма од што сака нека раснат више, дур секој дечко ме лаже дека сака мали, неам гајле.
а никако да откријам од што се смалваатзнае некој?
види, зависи од големина, поставеност, густина(цврстина)... прати ми порака, да се договориме за преглед, па ќе најдеме решение.а никако да откријам од што се смалваатзнае некој?
види, зависи од големина, поставеност, густина(цврстина)... прати ми порака, да се договориме за преглед, па ќе најдеме решение.
позз
Јадете смоки за да ви пораснат![]()
![]()
сеа страв ми е смоки да јадам...Ако јадиш смоки ке ти пораснат градите така велат сите :je:
сеа страв ми е смоки да јадам...
jadenje na Kiselo mleko
[vladimir];2010568 напиша:Добив информација дека растеле од пилешки прсти хехехе
И има ефект....:pos2:
ах, јадела сум и секој ден, сунчуглед како луда, мајонез пред неколку години исто многу јадеше, па ме зезаа со филџани нешо да си ги врткам ... а бе нема везе... од секогаш си имам мандарини и никако да прераснат у портокали :kesa:
ни тоа ни тоа нема ефект... дневно јадам по пола кило кисело млеко, а од месо само пилешко и риба конзумирам. шо значи грешни се информациите... уште оноа редовното “месење“ не сум го испробала
![]()
хахахаха, у право си, јасnekoj poveke mandarini saka nego portokali![]()
MMmMmmMMm ... mandarinkaхахахаха, у право си, јасбаш моментално јадам мандаринка , и мн е вкусна бај д веј лол