Дали и од што може да пораснат градите?

• Креатор на темата Креатор на темата For_My_Love_o-0
  • Време на започнување Време на започнување
Кај мажите за големи ташаци треба да се дува таму доле ама кај женските има еден проблем,тие имаат 2 дупки па некако треба да се затне едната за за не бега копмпресијата и се дува додека градите не пораснат по мерка на дувачот... :baeh:

Me interesira dali i od sto rastat Gradite(cickite).....
последното истражување од британскиот универзитет кембриџ, вели дека градите гарантирано растат со давање, односно народски кажано "месење" или пофино кажано, милување од страна на машки раце. па и машки полов орган =)))
затоа, давајте повеќе, па може и се комплет, и така. само, резултати има за подолго време, така да, давајте повеќе :vozbud:

smoki-flips-150.jpg

Секако Смоки од Штарк...

па сандакот со пчели помага и кај женските и кај машките(кај машките не за гради за друго)

п.с не сум го испробал лично

и уште еден п.с: КОРИСТЕЊЕ НА САНДАКОТ СО ПЧЕЛИ НА ВАША ОДГОВОРНОСТ ЗНАЧИ НИКОЈ ОД ФОРУМОВ НЕ ОДГОВАРА АКО ЗЕЗНЕТЕ НЕШТО ПРИ НАГОЛЕМУВАЊЕТО

Темава гледам за сеир е, ама пак ќе си кажам.

Јас како што имам разбрано, хормони и срања, пилешко била работата. Само треба да се консумира уште од најрана возраст. Али лошото било што и влакна растеле повеќе. Ова што го знам е повише од рекла-казала него од лично искуство, али сепак има шанса да држи вода.

За машките Bench press:). За жените со доење растат градите. Салма Хајек рекла дека од тоа и се зголемиле градите.

Сакате ова
LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5CS%C4%B0L%C4%B0KON%20FAZLA%20GEL%C4%B0NCE%5C16.jpg

употребите ова
oelpc_silikon.jpg

а може и ова :)
silikon.jpg

а никако да откријам од што се смалваат :toe: знае некој?

па сум чул дека ако влезиш во замрзнувач ке ти се намалат:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom