Дали и од што може да пораснат градите?

• Креатор на темата Креатор на темата For_My_Love_o-0
  • Време на започнување Време на започнување
Прашајте ја....

98849mala....jpg

Растат поради хормонот наречен естероген. Пилешкото месо го има во изобилство. Но тој влијае и врз промената на тонусот на целото тело, не само на градите. Сте виделе американка која конзумира пилешко според нивните граници на нормалата, без погледот да ви запре на нејзините атрибути? Дури и машките си имаат проблеми со последиците од премногу јадење пилешко.

со тоалет папир трљај меѓу цицки-сигурно ќе пораснат:vozbud::vozbud:

da od koga ste rodeni se trlate pozadi gledate kolkavi zadnici imate??isto taka trlajte se so toalet papir megu cickite i ke vi porasnat!:baeh:
PS.Kupete toalet papir od 15 denari :pos2::pos2::pos2::smir:

da od koga ste rodeni se trlate pozadi gledate kolkavi zadnici imate??isto taka trlajte se so toalet papir megu cickite i ke vi porasnat!:baeh:
PS.Kupete toalet papir od 15 denari :pos2::pos2::pos2::smir:

BTW za postarite zenski!!Nemora so toalet papir mozete i sex megu gradi valjda ke porasnat :tapp:

Јас имам слушнато дека после првиот сексуален однос растат, односно после првите а потоа остануваат такви..пораснати :) :pos2: . Мене само за овулација ми растат со тоа си се тешам... хахаа:kesa::)

Пумпам гради за повеќе информации на профил.

campingaz-rucni-pumpa-2127.jpg

v.6

тегнете ги поке ко ке се капите:pos2:

Јас имам слушнато дека после првиот сексуален однос растат, односно после првите а потоа остануваат такви..пораснати :) :pos2: . Мене само за овулација ми растат со тоа си се тешам... хахаа:kesa::)
Да вииш ти трудна ако си како растат :wink:

auuu :tapp: se iznacitav gluposti...pa temava ne e za tresenje zeleni i pravenje seir..nekoj seriozno saka da znae za toa...
ali vi preporacuvam podobro da se rasprasate po lekari (ili cico google), so sigurnost znam deka pricinata e od ponisko nivo na hormoni ako ne se lazam estrogen a pokaceno nivo na progesteron..epa ima sea razlicni nacini za nivna korekcija imam slusnato deka sojata pomaga a i detelina nekakva si od apteki :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom