ЉуБчо Георгиевски активно се вклучува во бугарската политика

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
А бе луѓе : оти никој не збори на темава? Или под стечај го оставивте ЉуП(б)че? :raz:

Еве ја веста.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Неверојатно... Апсурдноста е нашето средно име...
Само се надевам дека од целиов бугарцизам на крај некако магично, како во Хари Потер и пехарот на Жан Клод Ван Дам ќе профитираме ние... :toe:

Член од
17 март 2007
Мислења
702
Поени од реакции
26
Вместо да се радвате, вие се смеете :) За разлика от Омовци, тоj е от стара коза jаре

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Што треба тука да не радува?

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Што ни се мавна од државава ѓавол да го земе....со среќа на бугарите ги жалам :)

Член од
17 март 2007
Мислења
702
Поени од реакции
26
Абе тоj сега не е ли депутат во вашиот парламент? Иначе този Кирил Пендев и идеjа си немам каков е. Но ште му е много трудно срешту стариjа комунист Причкапов...

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.587
Macedalien: jas sakav da otvoram tema, no od radost slushav muzika!

So srekja neka mu e na LjuBco - i shto podaleku da e od Republika Makedonija! Fala Bogu toa shizofrenichno bugarashko govedo da ni se skine od drzhavata! Zoshto, kako shto veli starata galichanska pogovorka: "Loga babo dologa". Od samiot pochetok LjuBco igrashe za druga kauza, lazheshe, kradeshe, (ne) dokrade i ne dozakopa.

Tuku mi izgleda deka LjuBco i vo Blagoevgrad kje ja tera seljachkata. Kako creva rodninski se isprepleteni so toj Pendev od stranata na Sneshka (prababa im i pradedo im bile brat i sestra). Koj znae kakvi "shemi" pravat, no ne e na dobro koga se vo ista grupa so mafijashot kupen od SAD - Bojko Borisov. A Bugarive izgleda mu "dolzhat" na LjuBco nekakva politichka egzistencija za ulogata shto ja izigra vo Makedonija kako vmetnat pion. Ne badijala Pendev beshe na chelo na Balkan banka vo Skopje (na Multigup) preku koja "onakvea" pari so deterdzent. Tuka ima ruski vlijania i spletki, koketiranje so mafijashi (kako "Zlatko Baretata"), creva i kabli, mi se gadi i da ja pratam celata taa ciganija.

Sega ostanuva najgolemata zhivotinja -- Branko Crvenkovski -- da ni se mavne. Dajte da barame chare, da mu kupime bugarski pasosh + amnestija i na toa bradesto govedo pa neka odi vo tri p.m., neka krshi glava, samo da se spasime od negovite destruktivni porivi.

Член од
22 јуни 2007
Мислења
70
Поени од реакции
0

So srekja neka mu e na LjuBco - i shto podaleku da e od Republika Makedonija! Fala Bogu toa shizofrenichno bugarashko govedo da ni se skine od drzhavata! Zoshto, kako shto veli starata galichanska pogovorka: "Loga babo dologa". Od samiot pochetok LjuBco igrashe za druga kauza, lazheshe, kradeshe, (ne) dokrade i ne dozakopa.

Tuku mi izgleda deka LjuBco i vo Blagoevgrad kje ja tera seljachkata. Kako creva rodninski se isprepleteni so toj Pendev od stranata na Sneshka (prababa im i pradedo im bile brat i sestra). Koj znae kakvi "shemi" pravat, no ne e na dobro koga se vo ista grupa so mafijashot kupen od SAD - Bojko Borisov. A Bugarive izgleda mu "dolzhat" na LjuBco nekakva politichka egzistencija za ulogata shto ja izigra vo Makedonija kako vmetnat pion. Ne badijala Pendev beshe na chelo na Balkan banka vo Skopje (na Multigup) preku koja "onakvea" pari so deterdzent. Tuka ima ruski vlijania i spletki, koketiranje so mafijashi (kako "Zlatko Baretata"), creva i kabli, mi se gadi i da ja pratam celata taa ciganija.

Sega ostanuva najgolemata zhivotinja -- Branko Crvenkovski -- da ni se mavne. Dajte da barame chare, da mu kupime bugarski pasosh + amnestija i na toa bradesto govedo pa neka odi vo tri p.m., neka krshi glava, samo da se spasime od negovite destruktivni porivi.

Da se cudi covek otkade gi cerpi misirkov tezi informacii.Tozi kupen ot onzi onzi sluga na edi koj si.Saciniava si gi v glavata i gotovoz ivee v nekakva gigantska paranoicna konspiracia

Член од
4 август 2007
Мислења
113
Поени од реакции
0

Мисирков,за конспирациите фантазираш бе човек.Това е естествен процес...Мдаааа...Нај напред Лјубчо,после Доста...Другите после.Само не наведн'ж,ако обичате!!!

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
ajde plaknete usta so ljubco a zaboravate deka bas on bese najdobar premier na mk
zalete gi bulgarite,zalete se sebesi sho i onoj koj bese za formiranje na mk koga site placea po tito, digna race od nashio narod

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Не заебаај : од каде он најдобар премиер? :raz:

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
ajde plaknete usta so ljubco a zaboravate deka bas on bese najdobar premier na mk
zalete gi bulgarite,zalete se sebesi sho i onoj koj bese za formiranje na mk koga site placea po tito, digna race od nashio narod
Ти бе да не си бил во некоја атомска скривница во последниве
10-ина години овој шизофреничар најдобар премиер на Македонија, нека крши глава таму во Бугарија ич да не ми се враќа
Еве ти пример што му значиш ти и останатите на најдобирот ти премиер.
"Ја отвораш вратата, излегуваш надвор, стоиш на балкон, шести спрат, го отвораш патентот и полека мочаш, се празниш, добро ти е сега.
„Играме покер на заб, заб за заб, око за око, крв за крв. Не мир - туку војна ви донесов, не леб туку глад, не здравје туку болест, не живот туку смрт".
Ова ти од неговата збирка на налудничави моменти.
Ова е среќен ден за нас, еден помалку ..

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
zalete se sebesi sho i onoj koj bese za formiranje na mk koga site placea po tito, digna race od nashio narod
Батко мадман, љубчо во дпмне беше донесен само како фигура...никој не претпоставуваше од првичната формација која веќе ја нема таму дека заедно со Доста ќе им ебат мајката...затоа, не го величај многу љубчо...ништо од него...ја раздели партијата на милијарда фракции...

Kajgana Shop

На врв Bottom