ЉуБчо Георгиевски активно се вклучува во бугарската политика

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
ne ljubco kriv za niedno delenje na vmro shpioni kao zmejkovski i dosta go sredija vmro
a koj bese podobar premier od nego?

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
hehehehe uste edna godina edvaj pomina a koj bese gruevski pred da dojde so ljubco be odbivale go na ponudi za rabota po stedilnici

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Zaedno so Kiro Gligorov za mene Ljubco e najgolemiot predavnik na Makedonija ! ODVRATNI MI SE !
Kiklop i shizofrenik.... kombinacija raspar !

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.587
Od kade?!? Onaka.....mozhe nekoj od nas go znae, pa i chital shto pishuva, pratel shto pravi...

I neka se goni tatarot shto pobrzo (BTW, dedo mu e vistinski Tatar)! Kako toj taka i Branko-ananas so negovata tajfa. Taa pak shminkerska zhivotinja ne mozham da dochekam da ja zakopame!

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
На оваа тема иам да кажам само СРАМОТА. Се' додека има такви 'Македонци', нема да ни ја биде државата.

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28
Кизо ај не трескај глупости. Да го болеше него за Македонија и Македонците немаше да бидиме на ова дереџе

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Kолку за потсетување,токму ЛуБчо беше сам против сите на чело од ВМРО-ДПМНЕ да го доведе Никола иако поголем дел од членството се противеше на тоа и нудеше подобри опции.ЛуБчо успеа во својата намера да си обезбеди грб за аферите кој несомнено ќе пукнеа доколку некој друг го наследеше на кормилото.Наместените кавги,формирања на нови партии кој подоцна ќе се претопат во старото јато беа само дел од сценариото на поранешниот амбасадор во Бугарија,денес председател на собранието кој успева како добар режисер да избалансира до каде може да се оди со нападите врз ЛуБчо или врз Гвујо од спротивна страна.Згора на се се сеќавам како се продаде Македонската национална платежна картичка на Бугарска фирма и убаво паметам кој и во чие име ја продаде.
Има уште многу работи на кој сигурно сте заборавиле или намерно не сакате да си ги припомнете ама не би сакал и овој пост да биде избришан и затоа не ви ги напоменувам.:)

Член од
27 јуни 2007
Мислења
278
Поени од реакции
1
Kолку за потсетување,токму ЛуБчо беше сам против сите на чело од ВМРО-ДПМНЕ да го доведе Никола иако поголем дел од членството се противеше на тоа и нудеше подобри опции.ЛуБчо успеа во својата намера да си обезбеди грб за аферите кој несомнено ќе пукнеа доколку некој друг го наследеше на кормилото.Наместените кавги,формирања на нови партии кој подоцна ќе се претопат во старото јато беа само дел од сценариото на поранешниот амбасадор во Бугарија,денес председател на собранието кој успева како добар режисер да избалансира до каде може да се оди со нападите врз ЛуБчо или врз Гвујо од спротивна страна.Згора на се се сеќавам како се продаде Македонската национална платежна картичка на Бугарска фирма и убаво паметам кој и во чие име ја продаде.
Има уште многу работи на кој сигурно сте заборавиле или намерно не сакате да си ги припомнете ама не би сакал и овој пост да биде избришан и затоа не ви ги напоменувам.:)
Држи вода ... Итар е бај Љубчо

Член од
12 февруари 2007
Мислења
892
Поени од реакции
4
"Ја отвораш вратата, излегуваш надвор, стоиш на балкон, шести спрат, го отвораш патентот и полека мочаш, се празниш, добро ти е сега.
„Играме покер на заб, заб за заб, око за око, крв за крв. Не мир - туку војна ви донесов, не леб туку глад, не здравје туку болест, не живот туку смрт".
Ова ти од неговата збирка на налудничави моменти.
Ова е среќен ден за нас, еден помалку ..
Ne se razbiram vo poezija,no ova mi e poznato.LG ni go citase na 1/2vreme JUG-COL.
Za zal fudbal i poezija ne odat pa odma go napravija lud.Sreca ili nesreca? `rmbacite misleja maliov e pijan pa zaboravija na ovo.

Inaku ona sto mu go storija e zalno.Duri i 1 drugar sto imase i toj go spionirase.A LG ko stana vlast pak mu pomogna i nemu i na familija

Mislam deka koga nesto nema,togas go barame.Taka ce bidi i so LG,a ako i ne bidi pak dobro.Znaci MK stanala normal drzava pa ne mora po sekoja cena da ja vodat politici so opaski,makar i imputirani.

Kajgana Shop

На врв Bottom