PhantomerX
Несопирлив
- Член од
- 30 октомври 2008
- Мислења
- 623
- Поени од реакции
- 46
Брат у бараките ке сме ја и ти... Не треба да плаќаш таму ))))))Супер, фала! :smir:
Брат у бараките ке сме ја и ти... Не треба да плаќаш таму ))))))Супер, фала! :smir:
Си ебало мамето Ама ај ке се снајдиме Ние провинцијалците не бидуване плачи бе брат, у бараки е поинтересно, да знаеш:helou::helou:
Ак сакам да те примам ))))) Бај Д Веј... Тато не ме пушта у баракитехахаха владо ке ти доом на госте у бараките
Зошто во последно време, студентскиве домови ми личат на јавни куќи? Не сакам да навредам некого, ама стварно, секоја вечер се менува комбинацијата на автомобили и девојки...
и ти ли си заглаван у бараките... нии 5-6 струмичане шо демек фајќааме "врски" за новата зграда јадееме го стапо на големо, сите сме у затворо.Ак сакам да те примам ))))) Бај Д Веј... Тато не ме пушта у бараките
Ај за вгодина коче идам јас, можи че биди тамани ти ли си заглаван у бараките... нии 5-6 струмичане шо демек фајќааме "врски" за новата зграда јадееме го стапо на големо, сите сме у затворо.
флевам у собата глеем на кревето глувци клецат се.. и стана ми малко лошо и ојдех си дома.
ps. знае ли некој до кога ќе заврши реновирањето на машката зграда при Стив? шпекулации до нова година, точно или?
Врски... Да им ебам...и ти ли си заглаван у бараките... нии 5-6 струмичане шо демек фајќааме "врски" за новата зграда јадееме го стапо на големо, сите сме у затворо.
флевам у собата глеем на кревето глувци клецат се.. и стана ми малко лошо и ојдех си дома.
ps. знае ли некој до кога ќе заврши реновирањето на машката зграда при Стив? шпекулации до нова година, точно или?
aко се гледа спрема прва машка кога викаа дека лани во октомври ќе биде готова а беше готова дури во февруари, така да до лето не очекувајте новитетиВрски... Да им ебам...
Не знам ама некој ми кажа оти цела година немало да ја завршат... Егиди божеееееееееее.... Помагај!!!
Лесно ти е тебе друже....aко се гледа спрема прва машка кога викаа дека лани во октомври ќе биде готова а беше готова дури во февруари, така да до лето не очекувајте новитети
Не само во последно време....... Јавна кука е второто име на студентските домови......... и тоа е супер......... барем има нешто убаво во таа држава шо не се трошиЗошто во последно време, студентскиве домови ми личат на јавни куќи? Не сакам да навредам некого, ама стварно, секоја вечер се менува комбинацијата на автомобили и девојки...
јас само искрен сум со васЛесно ти е тебе друже....
Роди ме мајко со к`смет... и пушти ме у студентски?Не само во последно време....... Јавна кука е второто име на студентските домови......... и тоа е супер......... барем има нешто убаво во таа држава шо не се троши