Студентски домови

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Зошто во последно време, студентскиве домови ми личат на јавни куќи? Не сакам да навредам некого, ама стварно, секоја вечер се менува комбинацијата на автомобили и девојки...

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Зошто во последно време, студентскиве домови ми личат на јавни куќи? Не сакам да навредам некого, ама стварно, секоја вечер се менува комбинацијата на автомобили и девојки...

студентски живот :pos:

СтрумичанецО

infinite harmonies...
Член од
21 март 2006
Мислења
506
Поени од реакции
46
Ак сакам да те примам :)))))) Бај Д Веј... Тато не ме пушта у бараките :)
и ти ли си заглаван у бараките... нии 5-6 струмичане шо демек фајќааме "врски" за новата зграда јадееме го стапо на големо, сите сме у затворо.
флевам у собата глеем на кревето глувци клецат се.. и стана ми малко лошо и ојдех си дома.

ps. знае ли некој до кога ќе заврши реновирањето на машката зграда при Стив? шпекулации до нова година, точно или?

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
и ти ли си заглаван у бараките... нии 5-6 струмичане шо демек фајќааме "врски" за новата зграда јадееме го стапо на големо, сите сме у затворо.
флевам у собата глеем на кревето глувци клецат се.. и стана ми малко лошо и ојдех си дома.

ps. знае ли некој до кога ќе заврши реновирањето на машката зграда при Стив? шпекулации до нова година, точно или?
Ај за вгодина коче идам јас, можи че биди таман :)

PhantomerX

Несопирлив
Член од
30 октомври 2008
Мислења
623
Поени од реакции
46

Врски... Да им ебам...

Не знам ама некој ми кажа оти цела година немало да ја завршат... Егиди божеееееееееее.... Помагај!!!

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Врски... Да им ебам...

Не знам ама некој ми кажа оти цела година немало да ја завршат... Егиди божеееееееееее.... Помагај!!!
aко се гледа спрема прва машка кога викаа дека лани во октомври ќе биде готова а беше готова дури во февруари, така да до лето не очекувајте новитети :)

PhantomerX

Несопирлив
Член од
30 октомври 2008
Мислења
623
Поени од реакции
46
aко се гледа спрема прва машка кога викаа дека лани во октомври ќе биде готова а беше готова дури во февруари, така да до лето не очекувајте новитети :)
Лесно ти е тебе друже....

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Не само во последно време....... Јавна кука е второто име на студентските домови......... и тоа е супер......... барем има нешто убаво во таа држава шо не се троши:toe:

PhantomerX

Несопирлив
Член од
30 октомври 2008
Мислења
623
Поени од реакции
46
Не само во последно време....... Јавна кука е второто име на студентските домови......... и тоа е супер......... барем има нешто убаво во таа држава шо не се троши:toe:
Роди ме мајко со к`смет... и пушти ме у студентски? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom