World of Warcraft:The Wrath of the Lich King

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Eве уште еден продолжение на светот.
Една нова класа,нова професија,нови костумизации,нови локации,од се по нешто,изгледа ќе се појави некаде при крај годинава.

http://www.worldofwarcraft.com/wrath/index.xml

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
uste lugevo ne se adaptirale na BC, tie nova verzija...

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Нова експанзија треба да вадат на 6 месеци до година а не на секои 2 години, така да Диме коментарот не ти е на место. Ако ме прашувате мене, ке биде истото срање у друг примерок..... Мислам после толку БИЛИОНИ кеш заработени, да неможат да најмат програмери и место една нова класа да има 5, наместо една нова професија 5 итн......... Ама јебига, кај шо има офци има и волна.

E

error

Гостин
Нова експанзија треба да вадат на 6 месеци до година а не на секои 2 години, така да Диме коментарот не ти е на место. Ако ме прашувате мене, ке биде истото срање у друг примерок..... Мислам после толку БИЛИОНИ кеш заработени, да неможат да најмат програмери и место една нова класа да има 5, наместо една нова професија 5 итн......... Ама јебига, кај шо има офци има и волна.
Sephiroth мислам дека коментарот за да вадат на секои 6 месеци нова експанзија не ти е на место. Еве на пример ти си се мачел си одел по инстанци арена итн итн .. си ги собрал скоро сите парчина од Т6.. и пап со нова експанзија еден квест да дава подобра опрема од Т6...
А за тоа за нови раси, професии се сложувам :):smir:

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
зато и прекинав ја...од кога излезе BC....цел т3(bwl) го имав, и дојде лвл 70, и сеа да го фрлам епикот(кој сум се мачел 3месеци да го земам) за зелен(подобар)итем?
Сепак, на некој им годеше експанзијата...на тие со им стана досадни bwl,mc,zg... кој се актуелни од кога излезе игратa(колку време бесе тоа?), а сега излезе продужетокот и после 5месеци одма нов...
Подобро ке бесе да си правеа упдејт како порано...не све од еднас да трупнат(нова раса,нова истанца, нова професија)....според мене подобро ке беше постепено да беа давани, прво нова раса,па професија,па истанца...во педиод од 1месец

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Хехе,се жалиш за 70 левел а сеа ќе го продужат до 80,+ професија за перманентно појачување на магиите.За опремата да не зборам

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Видоа добра пара во експанзииве и ајде удри.Axхх Blizzard Blizzard :):)

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
wow, edvaj cekam, use od warcraft 3 the frozen throne ko izleze omilen mi bese Arthas, i sea Death Knight, wow...

jutel

"убавите работи доаѓаат на крај"
Член од
25 март 2007
Мислења
952
Поени од реакции
2
abe ovie ke ja napravat stranje igrava sekoj den ja pravat +10lvl i sto na kraj ke ja napravat vo 100 lvl i nikoj ne ke mozi da gi krene

R

Rikiboy

Гостин
Jas mislam deka uste koga Izleze TBC Blizzard ja utnaa cela rabota.Dobro be kako mozea Epicite da gi pravat poslabi od Zelenite ili Sinite?A sto se odnesuva do krajniot boss u BT mislam deka ovoj pat ja preteraa.Kako moze Illidan da go stavat boss koga toj e eden od glavnite karakteri na Warcraft?

jutel

"убавите работи доаѓаат на крај"
Член од
25 март 2007
Мислења
952
Поени од реакции
2
prikaznata za watcraft bese super no ovie od blizard ja rasipaa

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Eве уште еден продолжение на светот.
Една нова класа,нова професија,нови костумизации,нови локации,од се по нешто,изгледа ќе се појави некаде при крај годинава.

http://www.worldofwarcraft.com/wrath/index.xml
Kolku za informacija, nema da ima nova klasa... kje ima Heroj...treba da razlikuvate toa.

uste lugevo ne se adaptirale na BC, tie nova verzija...
Zavisi koj kako, ima guildovi koi shto se full T6, chistat Ilidan, i normalno, na tie lugje im zdosadilo vekje, sega ti davaat tebe fora, da sednesh da se nategnesh i da zavrshish i ti Ilidan, ako ne, ondak ne te biva.

зато и прекинав ја...од кога излезе BC....цел т3(bwl) го имав, и дојде лвл 70, и сеа да го фрлам епикот(кој сум се мачел 3месеци да го земам) за зелен(подобар)итем?
T3 vo BWL?? Molam? :):) dobro aj kje prekjutam ko da ne go vidov toa. Btw, Epicot kje go frlish za zelen ajtem, ama aj idi zemi go epicot od Ilidan da te vidam :)

prikaznata za watcraft bese super no ovie od blizard ja rasipaa
A neli Blizard ja napravija ustvari prikaznata za Warcraft? Kako mozhe da rasipat neshto shto e nivno? I od kaj ja znaesh ustvari celata prikazna za Warcraft? Si gi procital knigite? Ko shto gledam, bash si teche super prikaznata.

Хехе,се жалиш за 70 левел а сеа ќе го продужат до 80,+ професија за перманентно појачување на магиите.За опремата да не зборам
Profesijata Inscription ne raboti na toj princip ti kako shto ja mislish. Inscription ti e na nekoj nachin shteluvanje na magiite. Zavisno od toa kakov ti e stilot na igranje. Ako sakash cooldown na Pyroblast od 6 na 2 sekundi, toa e 60% namaluvanje na cast time, togash 50% kje se namali base damage. Ako sakash Pyro da ti bide 6 sekundi cast, ama da zgolemish base damage, togash kje ti se namali intelectot (koj za mage e +crit chance / +mana)

Znaci za da zgolemish neshto, da ti bide pojako, kje oslabnesh vo drugo pole. Kje ima balansiranje.

R

Rikiboy

Гостин
Ajde be rymz duri i Blizzard ne znaat tocno shto ke ima vo WotLK,ti ke znaes:D.Na strancata za WotLK imat postaveno najchesto postanuvani prasanja(frequently asked questions)Tamu pisuva deka SE OCEKUVA da napravat nov Hero class:Death Knight--E dobro kade ke pocnuvat Death Knightovite koga site:Alliance i Horde se borat protiv Lich King,a Death Knightovite se otkaj Lich Kingot...I da ve potsetam deka i ARTHAS ednas bese Death Knight ama vo krajniot cinematic toj go zede slemot od Frozen Thronot i stana noviot Lich King(barem poiskusnite go znaat toa,vo kampanjata so Scourge).A sto se odnesuva do katapultite-pak ne se soglasuvam.Ako stavat katapulti poveketo ke sakaat da napagjat so katapulti.Isto taka pisuva deka death Knightovite MOZAT da tankuvaat(kako Paladinot,no NE MOZAT da lecat)Naprotiv mozat da de-buffnuvaat.Imat spell so Army of dead so koj mozat da gi "digaat"skoro ubienite kako skeletoni koi ke gi napagjaat site pod "random"...Death knightovite ke se kombinacija nesto megju Warrior i Warlock.Dobro,i kade ke Tankuvaat?Koj guild ke gi prima?Jas rekov i povtorno ke recam deka OD KOGA IZLEZE TBC BLIZZARD JA UTNAA CELA RABOTA!

Kajgana Shop

На врв Bottom