Eве уште еден продолжение на светот.
Една нова класа,нова професија,нови костумизации,нови локации,од се по нешто,изгледа ќе се појави некаде при крај годинава.
http://www.worldofwarcraft.com/wrath/index.xml
Kolku za informacija, nema da ima nova klasa... kje ima Heroj...treba da razlikuvate toa.
uste lugevo ne se adaptirale na BC, tie nova verzija...
Zavisi koj kako, ima guildovi koi shto se full T6, chistat Ilidan, i normalno, na tie lugje im zdosadilo vekje, sega ti davaat tebe fora, da sednesh da se nategnesh i da zavrshish i ti Ilidan, ako ne, ondak ne te biva.
зато и прекинав ја...од кога излезе BC....цел т3(bwl) го имав, и дојде лвл 70, и сеа да го фрлам епикот(кој сум се мачел 3месеци да го земам) за зелен(подобар)итем?
T3 vo BWL?? Molam?

dobro aj kje prekjutam ko da ne go vidov toa. Btw, Epicot kje go frlish za zelen ajtem, ama aj idi zemi go epicot od Ilidan da te vidam
prikaznata za watcraft bese super no ovie od blizard ja rasipaa
A neli Blizard ja napravija ustvari prikaznata za Warcraft? Kako mozhe da rasipat neshto shto e nivno? I od kaj ja znaesh ustvari celata prikazna za Warcraft? Si gi procital knigite? Ko shto gledam, bash si teche super prikaznata.
Хехе,се жалиш за 70 левел а сеа ќе го продужат до 80,+ професија за перманентно појачување на магиите.За опремата да не зборам
Profesijata Inscription ne raboti na toj princip ti kako shto ja mislish. Inscription ti e na nekoj nachin shteluvanje na magiite. Zavisno od toa kakov ti e stilot na igranje. Ako sakash cooldown na Pyroblast od 6 na 2 sekundi, toa e 60% namaluvanje na cast time, togash 50% kje se namali base damage. Ako sakash Pyro da ti bide 6 sekundi cast, ama da zgolemish base damage, togash kje ti se namali intelectot (koj za mage e +crit chance / +mana)
Znaci za da zgolemish neshto, da ti bide pojako, kje oslabnesh vo drugo pole. Kje ima balansiranje.