World of Warcraft:The Wrath of the Lich King

R

Rikiboy

Гостин
Jas go cistev Illidan be...Pa duri mu gi zemav secilata complet...Koga glupiot Warr go izgubi aggroto na mene se zaleta i na 1 udar me usmrti...Koga me rezznaa WarrioPotoa Illidan ne fati u kafez i dojde wardenkata ne oslobodi pa Illidan stana demon.I sleduvase 2 saata kjotek "do daska"...Na krajot koga umre so warr i drugite roguevi go "roll-navme" Mene rollot mi bese 99 a na Warriorot 98(sreka sum imal)Uste Off-Hand mi falese pa nikoj ne otide NEED pa i jas gi zemav i dvete secila...Sega koga ke me vidi nekoj shadow priest i warlock begaat od mene kako gjavol od temjan...:toe:

E

error

Гостин
Jas go cistev Illidan be...Pa duri mu gi zemav secilata complet...Koga glupiot Warr go izgubi aggroto na mene se zaleta i na 1 udar me usmrti...Koga me rezznaa WarrioPotoa Illidan ne fati u kafez i dojde wardenkata ne oslobodi pa Illidan stana demon.I sleduvase 2 saata kjotek "do daska"...Na krajot koga umre so warr i drugite roguevi go "roll-navme" Mene rollot mi bese 99 a na Warriorot 98(sreka sum imal)Uste Off-Hand mi falese pa nikoj ne otide NEED pa i jas gi zemav i dvete secila...Sega koga ke me vidi nekoj shadow priest i warlock begaat od mene kako gjavol od temjan...:toe:

А на кој сервер играш ?

Brutal

Enemy Of God
Член од
27 март 2007
Мислења
168
Поени од реакции
3
На сервер WoW Orange Private Funserver 1000000 drop 1000000 XP :pos2:

Morbidnio

ај лав вариорс
Член од
17 февруари 2007
Мислења
456
Поени од реакции
1
abe bravo sto si naprail...toa so go otepavte ostaj mozno e na piratski server...samo kako sobra 25 dusi ne mozam da razberam...toa e vistinska vestina na takov server

Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116
Samo edno nadopolnuvanje na prethodnite objasnuvanja od Rymz...
Death Knightot nema da bide obicna klasa kako sto e paladin, rogue, itn. tuku sekoj karakter ke moze da se usovrsi vo DeathKnight preku vrsenje na razni Questovi... no sepak ke bide dosadno bidejki site ke gi vrsat i site ke bidat DeathKnight neli?

Член од
4 октомври 2007
Мислења
2
Поени од реакции
0
taka e iako ne igram na net no igram na sprint serverot ama kako so gledam i slusam se e zafrknato na igrata a inace nemam zborovi za igrata

izrod

United brotherhood of chicken nuts
Член од
21 јули 2007
Мислења
336
Поени од реакции
4
otkazete se dodeka e vreme inace mozokot ke vi otide a za igrata ok e nemam nisto protiv ama e cisto gubenje vreme posto nikoj nema medal da vi dade ako stignete do lvl80 ili mozda poveke a koga 50%+ od igracite ke stignat do max. lvl op nova ekspnzija i ajt jovo na novo i se toa pa toa pa bolje da igram igra so kraj nego bez kraj

Член од
20 март 2008
Мислења
694
Поени од реакции
414
abe so novava expanzija blizzard samo uste pojce ce ja usera igrava.....
sto ubaa beshe pre-BC
pred BC ako imase nekoj epic svite /kneel /bow mu praeea
a sea u BC ako imas plav item svite ti se smeea mora epici da imas
a sea so Wrath of the lich king gospod znae kako ce bide

Член од
20 март 2008
Мислења
694
Поени од реакции
414
Дај бе не бидете смешни еј.Blizzard ако сакаат ќе напишат WarCraft сторија голема колку нив им одговара.Се знае што е поентата на сето тоа, експанзии=пари!Тоа е ништо друго.Све е профит.
Blizzard ja imaa prikaznata do 225 level ... samo cekaa da vida dali ce im se dopadne wrath of the lich king i dali ce praa profit....
ako sakaa odma moze da napraa prikazna i do 500 level ama dzabe
Sve toa e za PROFIT !!!!

Член од
17 јули 2008
Мислења
85
Поени од реакции
1
abe aj kazete dali ne im e dosadno na ovie sk gaming i nihilum pa i site drugi so gi butnaa site na TBC vkluvuvajki go i kil jaeden u sunwell pa sea i on im e boza

Член од
17 јули 2008
Мислења
85
Поени од реакции
1
i zaebaa so PvP gear,ne moraa da go praat tolku jak ili barem na primer brutal gladiator da imaa onolku luge u svetot kolku sto go butnale kil jeaden(mislam ne istite luge tuku istata brojka na luge)

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
abe so novava expanzija blizzard samo uste pojce ce ja usera igrava.....
sto ubaa beshe pre-BC
pred BC ako imase nekoj epic svite /kneel /bow mu praeea
a sea u BC ako imas plav item svite ti se smeea mora epici da imas
a sea so Wrath of the lich king gospod znae kako ce bide
pa ako ne mozes da soberes epici sega u BC so ovie posledni patchovi pa togas i treba da ti se smejat, a za onie sto igraat na piratski serveri kako vi e interesno toa...bossot ni pusta magii, ni nisto samo pleska warrior, probaj na vistinska verzija...posle dojdi i zbori.

Kajgana Shop

На врв Bottom