Jas go cistev Illidan be...Pa duri mu gi zemav secilata complet...Koga glupiot Warr go izgubi aggroto na mene se zaleta i na 1 udar me usmrti...Koga me rezznaa WarrioPotoa Illidan ne fati u kafez i dojde wardenkata ne oslobodi pa Illidan stana demon.I sleduvase 2 saata kjotek "do daska"...Na krajot koga umre so warr i drugite roguevi go "roll-navme" Mene rollot mi bese 99 a na Warriorot 98(sreka sum imal)Uste Off-Hand mi falese pa nikoj ne otide NEED pa i jas gi zemav i dvete secila...Sega koga ke me vidi nekoj shadow priest i warlock begaat od mene kako gjavol od temjan...
Blizzard ja imaa prikaznata do 225 level ... samo cekaa da vida dali ce im se dopadne wrath of the lich king i dali ce praa profit....Дај бе не бидете смешни еј.Blizzard ако сакаат ќе напишат WarCraft сторија голема колку нив им одговара.Се знае што е поентата на сето тоа, експанзии=пари!Тоа е ништо друго.Све е профит.
pa ako ne mozes da soberes epici sega u BC so ovie posledni patchovi pa togas i treba da ti se smejat, a za onie sto igraat na piratski serveri kako vi e interesno toa...bossot ni pusta magii, ni nisto samo pleska warrior, probaj na vistinska verzija...posle dojdi i zbori.abe so novava expanzija blizzard samo uste pojce ce ja usera igrava.....
sto ubaa beshe pre-BC
pred BC ako imase nekoj epic svite /kneel /bow mu praeea
a sea u BC ako imas plav item svite ti se smeea mora epici da imas
a sea so Wrath of the lich king gospod znae kako ce bide