Жените прашуваат, мажите одговараат

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
За шорти и сите останати:)
Имаш 16 она ќе има 13 така? И ќе имаш 19 а она ќе има 16 така? 3+2 не е истото како и 2+3 или јас по грешка сум имал 3ка математика?
Она бачко ко ќе има 16 години ти ќе бидеш за неа мал:wink: ќе и бидат поинтересни 21/22 годишните маженца
Иначе мислам дека 3 години помала е малце премногу за „идење„. Една вечер можеби и по некој викенд онака на лагер да биде може
Откајзнаеш ти, ти имаш 11 години :pos:

Туку, у право се Шорти и компанија. 16-19 не е исто со 13-16. Како годините одат напред, така и разликата во години се помалку е важна. Ама во рани тинејџерски години... е бајаги важна.

Natural-girl, ти имаш 16-17... и мислам дека ако тој има 19-20, нема да има проблем со тебе. Само не го кажувај дома шо праите... закон е опасна работа. :helou:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Natural-girl, ти имаш 16-17... и мислам дека ако тој има 19-20, нема да има проблем со тебе. Само не го кажувај дома шо праите... закон е опасна работа. :helou:
Па ништо не е ни напраено да ти кажам право. Ако има нешто тогаш е платонски, сеуште. Сеуште сме другари, само сакав да знам дали годините би му сметале.

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
И јас имам едно прашање за ова машкиве....Ме интересира колку од вас си имаат факфрендици и како ги кријат од девојките? ајде искреност малку:wink:

Symbolic Art

Метал Џумбушлија!
Член од
28 јануари 2007
Мислења
192
Поени од реакции
23
Нит сум имал, нит ќе имам. Кога правам нешто го правам тоа со достоинство и гордост што нема зошто да се кријат. Има бре секој да знае:music3:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Откајзнаеш ти, ти имаш 11 години :pos:

Туку, у право се Шорти и компанија. 16-19 не е исто со 13-16. Како годините одат напред, така и разликата во години се помалку е важна. Ама во рани тинејџерски години... е бајаги важна.

Имам бе 11 години и сега ќе ти кажам една вистинска случка од моите патешествија по аУтобусите
седат две девојки пред мене и нешто си шепкаат(не прислушкував) и едната и се врти на другата и малце погласно(само ми влезе во уши) и рече „На тој што му е бе? Кај сака да најде тој невина 6то одделенка?„

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Мажи!! Ме интересира дали би иделе со девојка 3 години помлада од вас?
Да...има некоја кандидатка? :)
И јас имам едно прашање за ова машкиве....Ме интересира колку од вас си имаат факфрендици и како ги кријат од девојките? ајде искреност малку:wink:
Јас си имам факфрендица но не ја кријам од девојка ми,не поради друго туку си немам девојка за везден :icon_lol:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Немам фак френдица, шо знам сум имал ама кога сум бил слободен т.е. мање више врска без врска:) сега сум среќно заљубен и не ми треба некоја личност која ќе ме дозадоволува....

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Во пакет од смоки! Од оние на СТОБИ ФЛИПС! хехе...
Па ќе и ставиш машко име во телефонот, и ќе ја пријавиш како добар другар ако ја имаш одамна факфрендцата а ако не, ќе кажеш дека ти е стар другар од средно и дека не сте се виделе одмна и дека сега ви текнало да идте на БАСКЕТ, КАРТИ, ТАБЛА итн......... Ова ти се финти што може тебе да ти се десат.
А јас?... хех....... :majmun:

ThugProphet

I'ma die a hustla!
Член од
14 јули 2007
Мислења
468
Поени од реакции
8
Nemam ni mi treba ni sakam da imam (se dodeka sum vo vrska)

vlatko_95

Чоек
Член од
26 септември 2008
Мислења
260
Поени од реакции
66
Мажи!! Ме интересира дали би иделе со девојка 3 години помлада од вас?
Уфф само да не е стара баба иначе колку и да е постара... :)

--- надополнето ---

Нула сега за сега

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Уфф само да не е стара баба иначе колку и да е постара... :)

Јаооооо каков FAIL!!!!!
Прво, одговараш на тема од почетокот на 2008ма (значи период од 2 ипол години). Второ, прашањето беше за 3 години ПОМЛАДА, а ти одговараш ко да е за постара. Трето, да речеме дека си го погодил правилното (3 години помлада), во тој случај таа би имала 11 (пошто ти имаш 14), а 11 години=brainless...
Поз :salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom