Жените прашуваат, мажите одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
На пример сте во долга врска пример 7 год. и ви се укажува шанса со некоја згодна девојка да ја изневерите девојката, а пред тоа сте ја немале никогаш изневерено (а таа ви е на пример прва или втора девојка) значи сте немале многу искуства со други девојки. Ме интересира што би направиле во тој случај дали би ја изневериле девојката со таа згодна девојка или би останале верни до крај на девојката?

Се е во зависност од карактерот на личноста.
Иако 7 години сметам дека е доволно долг период за една врска да биде зацврстена и безбедна,и да нема такви споредни проблеми како горенаведената ситуација. (Тоа е мое лично мислење).

На пример сте во долга врска пример 7 год. и ви се укажува шанса со некоја згодна девојка да ја изневерите девојката, а пред тоа сте ја немале никогаш изневерено (а таа ви е на пример прва или втора девојка) значи сте немале многу искуства со други девојки. Ме интересира што би направиле во тој случај дали би ја изневериле девојката со таа згодна девојка или би останале верни до крај на девојката?
Епа сега,ептен у искушение ќе сум.Да да би ја изневерил :ojea:

7 години е многу - ако не сте имале проблеми во врската - нема шо да се плашиш

тука се сложувам, машките сакаат повеќе од девојчињата, чим 7 години е тука, ќе биде уште 107!

Би ми затрепериле колената :icon_lol: 7 години е многу..ама и хормоните се многу проблематични

постои ли уште темата обратно од оваа... ја имам прашање... ќе си го постаам тука...

Што сака да каже девојка која вели “имаш убави прсти“... ? ха? :toe:

тоа што рекла - “имаш убави прсти“, девојките сакаат убави раце кај дечкото.

ај прашање - дали сте спремни да направите војна за девојка? да одите до крај на светот само за да биве со вас, и да ја заштитите пред светот извикувајќи- МОЈА Е!

ај прашање - дали сте спремни да направите војна за девојка? да одите до крај на светот само за да биве со вас, и да ја заштитите пред светот извикувајќи- МОЈА Е!

Samo ako ispolni 2 uslovi: da golta, da saka fudbal.

Спремен со цела армија...

Ова некој филм ќе да е инспирација за ваков убитачен пост м?

Авторката на постот го бара типот кој на бел коњ* ќе ка качи со помош на 250 помагатели** и ќе ја однесе далеку, далеку***, во земјата на сништата**** и ќе и ги исполни сите желби, а таа ќе биде среќна доживотно. :)

*-жолто Ламборџини Спајдер
**-слуги, или пријатели кои ќе ракоплескаат, или работници во фирмата кај татко му
***-во некоја прекуокеанска земја на одмор
****-илузија

А зошто не би била вистина?
Задовона жена го усреќува мажот.
Љубовта која е докажана не може да не биде прифатрена, таков е кројот на жените. Додека се тинејџерки вообичаено се вљубуваат во локани фраери.

Пријател- новинар еднаш рече: Да се родеше Анџелина Џоли во Ореово, ќе се омажеше за најбогатиот прилепчанец и ќе е тепаше оти ќе е гледаа другарите негови. Тоа сакаш да ми кажеш? Таква љубов има во светот само не и кај нас?

Не, никој не вреди толку.

Би ја изневерил само под услов и девојка ми некогаш да ме изневери со некој згоден. Или двајцата верни или двајцата да имаат слобода чат пат да направат по некој испад...

"Девојката му рекла на дечкото: Направи нешто за мене. И тој го препливал најголемото море, се качил на највисоката планина и кога се вратил девојката не била тука..... А зошто таа да не извика НЕГОВА СУМ?

"Девојката му рекла на дечкото: Направи нешто за мене. И тој го препливал најголемото море, се качил на највисоката планина и кога се вратил девојката не била тука..... А зошто таа да не извика НЕГОВА СУМ?

Можеби се менуваат генерациите од стереотипија дека девојката е таа која ја избираат, а дечкото-мажот оној кој избира. Девојката барем по мене е некоја пасива , мажот и „војната во неговото срце“ е некоја актива.
А девојките извикуваат НЕГОВА СУМ, штета што на сметка на оние девојки кои не се од овој ков на сите ни се лепат етикетите за продажба и ни се додеуваат чинови од типот „апла“, „со тапија“, „асфалтерка“, „специјалка“ , и уште којзнае колку други чинови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom