Николина
Teacher
- Член од
- 14 август 2010
- Мислења
- 5.509
- Поени од реакции
- 5.821
7 години е многу - ако не сте имале проблеми во врската - нема шо да се плашиш
Не се плашам, онака сакав да видам ваши мислења

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На пример сте во долга врска пример 7 год. и ви се укажува шанса со некоја згодна девојка да ја изневерите девојката, а пред тоа сте ја немале никогаш изневерено (а таа ви е на пример прва или втора девојка) значи сте немале многу искуства со други девојки. Ме интересира што би направиле во тој случај дали би ја изневериле девојката со таа згодна девојка или би останале верни до крај на девојката?
Епа сега,ептен у искушение ќе сум.Да да би ја изневерилНа пример сте во долга врска пример 7 год. и ви се укажува шанса со некоја згодна девојка да ја изневерите девојката, а пред тоа сте ја немале никогаш изневерено (а таа ви е на пример прва или втора девојка) значи сте немале многу искуства со други девојки. Ме интересира што би направиле во тој случај дали би ја изневериле девојката со таа згодна девојка или би останале верни до крај на девојката?
На пример сте во долга врска пример 7 год. и ви се укажува шанса со некоја згодна девојка да ја изневерите девојката, а пред тоа сте ја немале никогаш изневерено (а таа ви е на пример прва или втора девојка) значи сте немале многу искуства со други девојки. Ме интересира што би направиле во тој случај дали би ја изневериле девојката со таа згодна девојка или би останале верни до крај на девојката?
постои ли уште темата обратно од оваа... ја имам прашање... ќе си го постаам тука...
Што сака да каже девојка која вели “имаш убави прсти“... ? ха?![]()
тоа што рекла - “имаш убави прсти“, девојките сакаат убави раце кај дечкото.
ај прашање - дали сте спремни да направите војна за девојка? да одите до крај на светот само за да биве со вас, и да ја заштитите пред светот извикувајќи- МОЈА Е!
ај прашање - дали сте спремни да направите војна за девојка? да одите до крај на светот само за да биве со вас, и да ја заштитите пред светот извикувајќи- МОЈА Е!
Авторката на постот го бара типот кој на бел коњ* ќе ка качи со помош на 250 помагатели** и ќе ја однесе далеку, далеку***, во земјата на сништата**** и ќе и ги исполни сите желби, а таа ќе биде среќна доживотно.Ова некој филм ќе да е инспирација за ваков убитачен пост м?
Ова некој филм ќе да е инспирација за ваков убитачен пост м?
"Девојката му рекла на дечкото: Направи нешто за мене. И тој го препливал најголемото море, се качил на највисоката планина и кога се вратил девојката не била тука..... А зошто таа да не извика НЕГОВА СУМ?