И резимиравме.....?Aбе у веза за прашањето на зафркната. .. одма право ми давате споредба од некое си 14 годишно момиче кое треба да се ... за прв пат со некоја си 25-6 годишна цура. Нормално правиме муабет за веке сексуално зрели цури кои не го прават тоа за ПРВ ПАТ! Кои имаат некое искуство.. .
Онолку време, не пократко и не подолго од времето кое би придонело да девојката не може да задржи партнер покрај себе.И резимиравме.....?
Помлада...постара...дај шта дашМажи!! Ме интересира дали би иделе со девојка 3 години помлада од вас?
Хе хе е ај да не.Мажи!! Ме интересира дали би иделе со девојка 3 години помлада од вас?
Вака сега. Имам 16 год. но не би идел со некоја 13 годишна. Но да имам 19 год би одел со 16 год.Мажи!! Ме интересира дали би иделе со девојка 3 години помлада од вас?
Нормално.Мажи!! Ме интересира дали би иделе со девојка 3 години помлада од вас?
Преферирам 3 години поголема :wink: Најозбилно, подобро е со повеќе искусни од тебе (=
кога би имал 20 да, али сега тешко, повеќе накај не.Мажи!! Ме интересира дали би иделе со девојка 3 години помлада од вас?
За шорти и сите останатиВака сега. Имам 16 год. но не би идел со некоја 13 годишна. Но да имам 19 год би одел со 16 год.