Жените прашуваат, мажите одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Ама ако одолговлекува, ондак е џабе потрошено време, и девојката аутоматцки паѓа у група смотани женски.

Aбе у веза за прашањето на зафркната. .. одма право ми давате споредба од некое си 14 годишно момиче кое треба да се ... за прв пат со некоја си 25-6 годишна цура. Нормално правиме муабет за веке сексуално зрели цури кои не го прават тоа за ПРВ ПАТ! Кои имаат некое искуство.. .

Aбе у веза за прашањето на зафркната. .. одма право ми давате споредба од некое си 14 годишно момиче кое треба да се ... за прв пат со некоја си 25-6 годишна цура. Нормално правиме муабет за веке сексуално зрели цури кои не го прават тоа за ПРВ ПАТ! Кои имаат некое искуство.. .
И резимиравме.....?

И резимиравме.....?

Онолку време, не пократко и не подолго од времето кое би придонело да девојката не може да задржи партнер покрај себе.

Мажи!! Ме интересира дали би иделе со девојка 3 години помлада од вас?

Вака сега. Имам 16 год. но не би идел со некоја 13 годишна. Но да имам 19 год би одел со 16 год.

Хах, ја треба да идам со некоја која има 11 години! Ццццццццц.
:pos: :pos: :pos: :pos:
Ама ако сум постар како што рече Shorty би идел.

Преферирам 3 години поголема :wink: Најозбилно, подобро е со повеќе искусни од тебе (=

кога би имал 20 да, али сега тешко, повеќе накај не.

Ne bi idel so 15 godisna, ama da bidam nakaj 20-21 bi idel so 17-18.

Вака сега. Имам 16 год. но не би идел со некоја 13 годишна. Но да имам 19 год би одел со 16 год.
За шорти и сите останати:)
Имаш 16 она ќе има 13 така? И ќе имаш 19 а она ќе има 16 така? 3+2 не е истото како и 2+3 или јас по грешка сум имал 3ка математика?
Она бачко ко ќе има 16 години ти ќе бидеш за неа мал:wink: ќе и бидат поинтересни 21/22 годишните маженца
Иначе мислам дека 3 години помала е малце премногу за „идење„. Една вечер можеби и по некој викенд онака на лагер да биде може

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom