Жените прашуваат, мажите одговараат

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
Вака сега! Да речиме дека сте втора година на фак, и вашиот другар се мува со девојка од прва година средно! Какво мислење ќе имате вие за другарот и за онаа со која се мува тој?

И истово прашање, само плус ако другаров ваш има девојка а се мува со помалава .. ?
ne sum vise v skolo, ali muvanje i kloca:vozbud::vozbud::vozbud:

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Вака сега! Да речиме дека сте втора година на фак, и вашиот другар се мува со девојка од прва година средно! Какво мислење ќе имате вие за другарот и за онаа со која се мува тој?

И истово прашање, само плус ако другаров ваш има девојка а се мува со помалава .. ?
Ќе му речам пази што праиш со неа, за тоа в затвор се оди- за заведување на малолетници. И сериозно се оди, поготово ако нејзините те тужат после напраената беља, нае*а!

А ако има девојка ќе му речам да не се праи помал од мувачицата и да се свести до кај е, а ако ептен е уфилман, ма што сака нека прави! :nesvest:
нели ти женско беше едно време :pos:

Член од
7 септември 2007
Мислења
99
Поени од реакции
1
втора година фак > 1ва,2ра,3та,4та,1ва фак,2ра фак=2ра фак
леле брат 6 години па мислиш ли ти што правиш

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Вакааа:
Ако на некое девојче кое и не ви е баш другарка другарка, туку онака, и понудите превоз со количето, е - што значи in your world, дека ви се свиѓа или чисто џентлмени сте аа а а? И дали секого би качиле в кола или бирате која типка ќе ја има таа чест???

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2
Да речеме девојката ви е отидена некаде со најзините, а вие сте сами некој ден и: Би излегле ли во град да запознавате девојки со другарите? Би се чувствувале ли Ок она да шета низ градот во истата ситуација и да се запознава со кој стигне????
Колку не би подлегнале доколку некоја девојка ве фасцинира моментално, доколку ве направи за некој ден- два да збеснете по неа?

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Ако на некое девојче кое и не ви е баш другарка другарка, туку онака, и понудите превоз со количето, е - што значи in your world, дека ви се свиѓа или чисто џентлмени сте аа а а? И дали секого би качиле в кола или бирате која типка ќе ја има таа чест???

Nemam avtomobil, ama zavisi od situacijata.. na primer navecer vo 10 casot ne lici devojka sama da seta niz gradot, pred se bi bilo prijatelski gest.

Да речеме девојката ви е отидена некаде со најзините, а вие сте сами некој ден и: Би излегле ли во град да запознавате девојки со другарите? Би се чувствувале ли Ок она да шета низ градот во истата ситуација и да се запознава со кој стигне????
Колку не би подлегнале доколку некоја девојка ве фасцинира моментално, доколку ве направи за некој ден- два да збеснете по неа?

Pa se razbira deka nema da sedam doma i da cekam da se vrati. Normalno e deka ke mi nedostiga, ama dokolku se zabavuvam vremeto bez nea ke mi pomine pobrzo, zar ne?

viktordojran

пссwd
Член од
11 септември 2007
Мислења
351
Поени од реакции
31
Вакааа:
pa ako mi se sviga bi ja prevozel.ako ne ne ja ni kacuvam vo mojata kola.prividejki biram koja ke ja ima taa cest

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2

Pa se razbira deka nema da sedam doma i da cekam da se vrati. Normalno e deka ke mi nedostiga, ama dokolku se zabavuvam vremeto bez nea ke mi pomine pobrzo, zar ne?
A ok ke ти е она да прави така кога ти ке отидеш на гости некаде? Ја не реков да седиш дома, муабетот беше за запознавањето нови девојкии???

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Вакааа:
Зависи може да биде и едното и другото, ама не би качил секого, треба барем малку да ја познавам колку толку барем вечерта да сме биле на пијачка заедно.
Еве конкретен пример, се собравме во скопје во центар во близина на дом на пратеници, дојдоа малку повеќе луѓе од форум ама нема врска одлично беше. И дојде да си идеме и ред хот рече демек да викне такси за до дома, и ја прашав каде живее, испадна дека живее попат накај мене дома, и јас инсиситрав да не дава пари за такси и дека ќе ја однесам. Понудата беше чисто од џентлменски побуди не дека не е убаво девојчето туку бидејќи бесмислено беше да дава пари за такси.

зошто да не се запознава со други машки бе, и зошто па јас да не се запознава со други женски, тоа се вика ширење познанства, и според мене тоа е една многу важна работа во животот.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Вакааа:
Зависи во каква ситуација сум. Ја сум чентлмен:)pipi:) и би и понудил превоз. Дали таа сака и дали ќе прифати тоа е друго прашање. Сепак секоја девојка нема храброст да влези во кола со тотален странец.

Ако сум во сериозна врска и навистина ми се допаѓа девојката тогаш немам причина да ја изневерувам. Јас ако се чуствувам заситен од неа или таа е заситена од мене можеме да си дадеме виза(викенд или два). Ако е онака некоја ново почната врска во која сум влетал онака, уште првата вечер ќе излезам ќе се направам дроп и ќе соберам некоја...(што би се рекло man hoe:pipi:)

Добра згодна девојка која поседува сива маса во главата - наречена МозоК, НЕ би ја испуштил. Одма ќе си ја пробам среќата, можеби имам шанса нема да дознаам ако не пробам.

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Marinka напиша:
A ok ke ти е она да прави така кога ти ке отидеш на гости некаде? Ја не реков да седиш дома, муабетот беше за запознавањето нови девојкии???
Pa ne rekov deka ke si fatam nova devojka, ili ke ja mamam. Rekov deka ke izlezam i ke se zabavuvam, a istoto go ocekuvam i od nea... pa ako veke imas vrska, treba da imas doverba vo partnerot...

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Вакааа:
џентелменски сум ја вратил дома со кола, колешката од работа, една другарка до школо ја имам однесено, и никогаш сум немал задна намера, сум сакал сум можел сум ги поканил во кола и сум го направил тоа што требало:wink:секоја не би ја качил во кола, а таа што ми се свиѓа секако дека има предност пред другите:wink:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
не се фасцинирам лесно , и тешко на некоја за ден-два да ме направи попара да беснеам по неа , ми треба време, односно нејзе и треба време да знае каде да ме пецка провоцира, отом потом, али
Секогаш на прво место ке ми биде девојката, се друго е +:wink: познанство

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Zasto se pravite najsilni vo momentot koga ste najslabi?

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Вакааа:
поради тоа што јас немам кола така да не качувам никого,у кола де :pos: иначе кога би имал,доколку го знам девојчето и што би рекла ти не ми е баш другарка а под тоа разбирам онака еднаш на кафенце и здраво здраво од време на време зашто да не би ја качил у кола немора да ми се свиѓа,а и може да ми се засвиѓа ако почесто ја качувам од кај да знам :lol:
знаејќи се себеси,би искочил одма,али тоа не значи дека вечерта ќе се запознаам со некоја и одма ќе ја изварам девојка ми,иначе треба време за некоја да ме збесне за ден два не бива,уствари може бива али не ми се случило :lol: иначе немам ништо против запознавањата,како јаш што сум запознал некоја и она гарант ќе запознае некој,што има страшно во тоа,френдшипс-тоа се цени,денес сме заедно утре може не,пријател/ка секогаш ќе затреба :lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom