Жените прашуваат, мажите одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Zosto mazite koga ke se zljubat pravat budalavstini?
Cekam soliden i dobro potkovan odgovor:salut:

Не разбирам какови...позитини или негативни...за позитивни мислам дека повеќе се соживуваат со новата ситуација,среќни се и го покажувааат тоа...а за негативни можеби затоа што мислат еве сега фатив девојка и сум најак фраер во маало нема како мене,се дига рејтингот и слично
...се надевам дека беше добро поткован одговор :smir:

Зашто некои машки срамот го прекриваат со ароганција,напуваност и изигравање нешто што не се?

Ne znaes? Aj da ti kazam:
Pijat, se sprijateluvaat so majkite na nivnite devojki, kukaat, placat, se mrsulavat.....:wink:
Процедурална забелешка!
Ова подвлеченово не е булаштина!!!! ДА РАЗБЕРЕМЕ! :vozbud:
Ова меѓу народот е познато како губење глава, и е лошо. ова најчесто се дешава кога девојката го одкачува дечкото а тој само што се вљубил, или ако е со него исто ко да не е, т.е. и мрда опашот а тој сеќава ама нможе да докаже а уште помалку да ја остави! Најчесто е карактеристика на слаби луѓе или луѓе без инспирација и идеа за борба или на нормални луѓе во слаб момент!
Очајот не е особина а плачењето не е лек за него!
ИИИИИ то!:vozbud:

Процедурална забелешка!
Ова подвлеченово не е булаштина!!!! ДА РАЗБЕРЕМЕ! :vozbud:
Ова меѓу народот е познато како губење глава, и е лошо. ова најчесто се дешава кога девојката го одкачува дечкото а тој само што се вљубил, или ако е со него исто ко да не е, т.е. и мрда опашот а тој сеќава ама нможе да докаже а уште помалку да ја остави! Најчесто е карактеристика на слаби луѓе или луѓе без инспирација и идеа за борба или на нормални луѓе во слаб момент!
Очајот не е особина а плачењето не е лек за него!
ИИИИИ то!:vozbud:

Zaklucokot e deka mazite ne mozat da izdrzat ljubov, a toa e deka se slabici!:vozbud:

Zosto mazite koga ke se zljubat pravat budalavstini?:pipi:
Тогаш не ти е наместо заклучокот! Јас ти кажав во кои ситуации најчесто се дешава ова, или барем јас така мислам, ако има некој некоја друга нека дополни! Е сега слабост во една врска неможеш да мериш со начинот на изразување на истата! Тоа е слабост на крактер не слабост на љубов! Си ја носиме и користиме душата за се!

Тогаш не ти е наместо заклучокот! Јас ти кажав во кои ситуации најчесто се дешава ова, или барем јас така мислам, ако има некој некоја друга нека дополни! Е сега слабост во една врска неможеш да мериш со начинот на изразување на истата! Тоа е слабост на крактер не слабост на љубов! Си ја носиме и користиме душата за се!

Slabost na ljubov???
Jas mislam slabost za da se izdrzi ljubov!:pipi:

[MkD]Scout;793271 напиша:
Секој па и вие имате потреби за промени. Едноставно тоа е она што го движи човековиот род.
- второто зависи од личноста и неговиот карактер. јас не сум таков.
-а без која неможеме? мислам дека алудираш на одговор „Жената е она без кое неможеме“ а и донекаде си во право но и донекаде не си. Така да прашањево мислам дека нема некој конкретен одговор.

Машкото его е многу чудна работа. (проклет шовинизам)

За брзото возење - Тоа е едноставно начин на живот. Исполнет со Авантура, адреналин и следствена возбуда. Не зборувам за оние кои возат брзо за да се направат фраери а гинат како крушки и најтрагичното е што гинат недолжни личности. Зброувам за оние кои брзото возење им е начин на живот. На пример од моја гледна точка. Обожавам да возам побрзо од нормалното и се осеќам сигурен во моите раце и знаењето. Возам брзо со се , велосипед , ролери и кола. Доволно имам искуство со брзата вожња да можам да ја притиснам педалата за гас посилно. Едноставно си се осеќам сигурен во моите способности. Но секогаш кога возам некој со мене во кола не правам такви ексцеси. Ако загинам јас ќе си загинам и сам ќе си бидам крив. Не сакам некого да осудам на повреди или смрт заради мојата адреналинска зависност.

ерм.. а зашто морате да го користите тоа кога веќе знаете дека имате ПМС и можете свесно да се стабилизирате?

за PICK UP LINES - сметам дека е поромантично и поубаво на девојката да и ги кажеш оние работи подоцна одкога веќе се знаете(убави очи , стегнато гази итн) одколку да и пријдеш на девојката и да ја известиш дека има преубави очи.. Излитено.

Истото е и со вас. Додуша ние машките полесно простуваме одколку вие.

Дефинитивно мора да ти се додели титула за најшовинист на форумов. Се надевам и некој друг се согласува со мене.

...alooooooo..."need for speed"...seir...znash sto e seir ti ?...opraj se malce...neznam zasto me mrazish tolku,,,mnogu si ljubomoren tip se glea odma toa i plus i drugi primetiva...uzivaj malce smej se seiri se...and don't take live too serioly because you'll never get out of it alive...i ne mi prai antireklami na forumov...toa e krajno niska rabota...chitaj si pishuj si i teraj si kolicu...veruj deka nishto nema da postignesh...sam belja sipraish zasto toj sto na drug grob mu kopa sam u nego si paga...ili bik sto frla zemja si frla na grb...

Slabost na ljubov???
Jas mislam slabost za da se izdrzi ljubov!:pipi:
Да се издржи љубов? Аууууу! Е ова е новост да пукниш! Ако ти се занимаваш со тероризам тогаш во право си чим бараш решение!:pos2: :pos2: :pos2:
Муабетот ми беше дека ако ти плаче тебе, ке плаче и на пријателите, ке плаче и на комшиите, на сите! Солзите не се секогаш репер за да одкриеш дали некој е плачко! Ова со плачењево го зедов како пример од горенаведените!

Да се издржи љубов? Аууууу! Е ова е новост да пукниш! Ако ти се занимаваш со тероризам тогаш во право си чим бараш решение!:pos2: :pos2: :pos2:
Муабетот ми беше дека ако ти плаче тебе, ке плаче и на пријателите, ке плаче и на комшиите, на сите! Солзите не се секогаш репер за да одкриеш дали некој е плачко! Ова со плачењево го зедов како пример од горенаведените!

Dzings, pls citaj od kade pocnuva muabetot, pa taka komentiraj..Vaka sam si pravis konflikt so sebe:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom