Жените прашуваат, мажите одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Брзо возење- предизвикува (не)пријатна реакција кај сопатникот и крева адреналин.

Значи фактички, ако не се возиш со сопатник и не ти се крене адреналинот, не можеш да возиш брзо? Не сакаат сите мажи брзо возење. Јас не сум љубител на брзото возење. Возам во границите на пропишаната брзина за движење на моторни возила во Скопје - до 60км/час.

Побрзо не ми иде скутерот :pos:

Зошто толку сакате брзо возење?
Zs interesno mi e da gledam odstrana kolku brzo pominvet objektite:baeh::icon_lol:

И јас сакам брзо возење!:vozbud:

Вмммммммммммммммммммммммм,вммммммммммммммммммм... :pos:

П.С.Зашто кога иаме ПМС мислите дека само го користиме како изговор дека не ни е денот?
Ne mislime. Barem ne pojketo. :icon_roll:

Брзо возење- предизвикува (не)пријатна реакција кај сопатникот и крева адреналин.
Za odgovorov cista petka.Ozbilno. :D

Маwечко напиша:
Еднаш во месецот е тоа многу често?
Ne znam, poveketo od mazite ne gi brojat denovite pomegu kavgi, no cudno e toa sto posle sekoja " kavga " se javuvate so toj izgovor =))

кој се плаши од паметни девојки?па јас ги сакам паметните девојки!ги сакам и глупавите!сите ги сакам!:vozbud:
Браво Дејане, точен одговор!:)

Значи фактички, ако не се возиш со сопатник и не ти се крене адреналинот, не можеш да возиш брзо? Не сакаат сите мажи брзо возење. Јас не сум љубител на брзото возење. Возам во границите на пропишаната брзина за движење на моторни возила во Скопје - до 60км/час.

Побрзо не ми иде скутерот :pos:
Зборувам за брзо возење кое евентуално би му сметало на сопатникот и би предизвикало реакција како што е штипење, вриштење и кажување молитва (ко прееска :pos:)

Зборувам за брзо возење кое евентуално би му сметало на сопатникот и би предизвикало реакција како што е штипење, вриштење и кажување молитва (ко прееска :pos:)

Бидејќи то значи дека нема дефиниција односно се работи за многу релативан работа што значи брзо возење, која зависи најмногу од сопатникот, не ни може да се одговори на прашањето.

еве јас ке ти кажам дека не сакаат сите брзо да возат!!!јас на пример си возам нормално еве и прееска после неколку пива пак не ме тераше да ја згазам педалата иако тоа се случувало но некогаш и кобно било тоа пак можеби затоа?
инаку во принцип сум стабилен шофер!?

Дали сеуште постојат мажи кои употребуваат pick up lines како „Ги имаш најубавите очи што досега сум ги видел“ и тоа на прв состанок?

...yeah...:) ako se stvarno iskluchitelni, ali nemora i da se ochi, sekoja zena si ima svoja ubava tachka...i cveke obavezno ili nekoja bajadera, zavisi...:)

Не е само карактеристика за мажите. Јас обожавам брзо возење, исто како што обожавам и брзо скијање. Дига адреналин до даска, убаво е чувството, возбудливо.

напротив кога сум сам во кола си возам најнормално, т.е. ретко возам брзо најчесто возам лудачки т.е. се пикаш од 3 у 1 лента влагаш каде што дури и самиот си велиш дека е невозможно и Баммммм глеаш моторџија си удрил. :pos: иначе Ејсид, да стварно брзо вози посебно на рекорд како се пикна меѓу коли си помислв последни мигови од животов ми се.

иначе и јас се плашам од брзо возење, ама кога друг вози, најверојатно немам сигурност во туѓи раце кога ми е животот во прашање.

Затоа што е возбудливо и го подигнува адреналинот.
Ама немојте секогаш да возите брзо деца-само понекогаш:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom