Жените прашуваат, мажите одговараат

Член од
8 април 2007
Мислења
725
Поени од реакции
6
Zosto koga ke razberete deka nekoja ve saka, seto toa go zemate na sala, se zaebavate so drugari i se krevate do na nebo???
I vo kontekst na prasanjevo...zoso ako ja odbiete a svatite deka ste izgubile nekoja so koja bi pominale ubavo (zboruvam za otkako taa veke ne ve ferma :) ) se pravite za da go vratite nejzinoto vnimanie a i nekogas pocnuvate i da i se mesate vo zivotot??? Zosto???

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Zosto koga ke razberete deka nekoja ve saka, seto toa go zemate na sala, se zaebavate so drugari i se krevate do na nebo???
I vo kontekst na prasanjevo...zoso ako ja odbiete a svatite deka ste izgubile nekoja so koja bi pominale ubavo (zboruvam za otkako taa veke ne ve ferma :) ) se pravite za da go vratite nejzinoto vnimanie a i nekogas pocnuvate i da i se mesate vo zivotot??? Zosto???
Ова истото го правите и вие така да нема дискусија овде.
Додека мешто ти е досатпано не ти е итересно а откако ќе го снема тогаш го бараш.
Ова не е само за љубовата ова не се се однесува во животот.
Плус ако сакаш да ќариш некого така се прави тоа-така и ја девојчиња сум мувал у средно(со глумење фраер- а уствари не сум)

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Ќе утнам тема... ама... зашто секогаш генерализирате?

Никогаш не сум се заебавал во врска со нечии чувства. Верувај, сум имал многу шанси такви... секогаш сум се обидувал да бидам најкоректен спрема девојката што си кажала дека ме сака. Всушност, многу подобро се однесувам откако ќе си признае, него ли додека се праела пи**а америчка :) Been there, done that...

Во контекст на прашањето :) ... ако ја одбијам... и сфатам дека сум заебал работа... има еден обид... она да реши дали ќе ми ја прости грешката... и толку... требало на време да мислам што праам.. нели? :helou:
(исто како што треба и женските да мислат на време што праат)

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2
А зошто се она што ќе го погрешат девојките се важи, а она што машките ќе го згрешат се заборава????

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
А зошто се она што ќе го погрешат девојките се важи, а она што машките ќе го згрешат се заборава????
:pos2::pos2::pos2: Погрешно си разбрала тоа е обратно.

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
девојко ти имаш со погрешен тип на луѓе работа!колку е тоа само детинасто!ако некоја ми се допаѓа нема зошто да се кревам до небо и да се зезам!
а си слушнала ти дека тоа што го немаш е послатко секогаш!нормално е да се обидеш да вратиш некој што ти значи во својот живот!е сега има различни карактери-па затоа имаш и различни нијанси на ситуациите!ако некој ти се меша во животот значи дека тоа му е последната шанса за да те врати!сосем погрешно-но многумина ја испробуваат и таа варијанта!

Smasher

Професионален молер
Член од
27 јуни 2007
Мислења
811
Поени од реакции
9
Јас лично ваков не сум, некои од другите припадници на машкиот пол зошто го парават тоа... се зависи од основата на човекот. Некои луѓе се такви затоа што така се (не)воспитани уште од мали, да се дигаат, да се чаламат, да мислат дека го фатиле Господ за брада, да бидат премногу горди на нивното мравјо величество, да мислат дека тие се над се и уште многу други не баш зрели и човечни особини. Зошто потоа цимолат... Сватиле дека изгубиле нешто што можеле да го имаат, ако им работел мозокот доволно и правилно. Оваа појава можам да кажам дека важи и за машките и за женските затоа што вакви работи се случуваат обострано. И мене ми се има случено на повеќе пати женска да не ме свати сериозно, да ме понижи, па после кога сватила дека ме нема повеќе, да цимоли.

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12

...zatoa sto carot na zivotnite e lavot, a ne lavicata...( a bashka i car na zivornite e pokraj drugoto sto vo vreme na ljubovnata igra-parenka moz da svrshi i do 20 puti pa i poishe bez da go vadi)...:baeh::pos2::pos2::pos2:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Лош дечко си одбрала :toe:

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
зашто толку брзо се заситувате од се во животот?
зашто никогаш ама баш никогаш не признавате пораз во било која друштвена игра?
која е една работа во животот без која вие мужите-генерално не можете?
:smir:
Секој па и вие имате потреби за промени. Едноставно тоа е она што го движи човековиот род.
- второто зависи од личноста и неговиот карактер. јас не сум таков.
-а без која неможеме? мислам дека алудираш на одговор „Жената е она без кое неможеме“ а и донекаде си во право но и донекаде не си. Така да прашањево мислам дека нема некој конкретен одговор.

Не викам дека тоа е случај кај сите машки,ама често кога некоја девојка ќе ги одбие,некои машки одма ја навредуваат или ја оговараат.Тоа ич не ми е јасно.
Машкото его е многу чудна работа. (проклет шовинизам)
Зошто толку сакате брзо возење?
За брзото возење - Тоа е едноставно начин на живот. Исполнет со Авантура, адреналин и следствена возбуда. Не зборувам за оние кои возат брзо за да се направат фраери а гинат како крушки и најтрагичното е што гинат недолжни личности. Зброувам за оние кои брзото возење им е начин на живот. На пример од моја гледна точка. Обожавам да возам побрзо од нормалното и се осеќам сигурен во моите раце и знаењето. Возам брзо со се , велосипед , ролери и кола. Доволно имам искуство со брзата вожња да можам да ја притиснам педалата за гас посилно. Едноставно си се осеќам сигурен во моите способности. Но секогаш кога возам некој со мене во кола не правам такви ексцеси. Ако загинам јас ќе си загинам и сам ќе си бидам крив. Не сакам некого да осудам на повреди или смрт заради мојата адреналинска зависност.

И јас сакам брзо возење!:vozbud:

Вмммммммммммммммммммммммм,вммммммммммммммммммм... :pos:

П.С.Зашто кога иаме ПМС мислите дека само го користиме како изговор дека не ни е денот?
ерм.. а зашто морате да го користите тоа кога веќе знаете дека имате ПМС и можете свесно да се стабилизирате?
Дали сеуште постојат мажи кои употребуваат pick up lines како „Ги имаш најубавите очи што досега сум ги видел“ и тоа на прв состанок?
за PICK UP LINES - сметам дека е поромантично и поубаво на девојката да и ги кажеш оние работи подоцна одкога веќе се знаете(убави очи , стегнато гази итн) одколку да и пријдеш на девојката и да ја известиш дека има преубави очи.. Излитено.

Истото е и со вас. Додуша ние машките полесно простуваме одколку вие.

...zatoa sto carot na zivotnite e lavot, a ne lavicata...( a bashka i car na zivornite e pokraj drugoto sto vo vreme na ljubovnata igra-parenka moz da svrshi i do 20 puti pa i poishe bez da go vadi)...:baeh::pos2::pos2::pos2:
Дефинитивно мора да ти се додели титула за најшовинист на форумов. Се надевам и некој друг се согласува со мене.

jutel

"убавите работи доаѓаат на крај"
Член од
25 март 2007
Мислења
952
Поени од реакции
2

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Зашто секогаш жената е онаа која мора да се разбира од мотори,дихтунзи,навртки,завртки и после да добие комплименти ГУСКО ГЛУПА ОД НИШТО НЕ СЕ РАЗБИРАШ?

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Ха ха па ти јас незнам што се дихтунзи и завртки...нема врска ти се погодило само ама според мене барем правилата во фудбал да ги знаете :smir:
П.С.Добар потпис :pos:

Член од
23 јуни 2006
Мислења
45
Поени од реакции
0
Ха ха па ти јас незнам што се дихтунзи и завртки...нема врска ти се погодило само ама според мене барем правилата во фудбал да ги знаете :smir:
П.С.Добар потпис :pos:
Jas eve bas sakam fudbal i ne samo sto gi znam pravilata tuku i cesto gledam!:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom