Ljubomora...Зошто 90% од девојките,кога ке видат некоја убава девојка викаат,ај види ја дрољана?
Затоа што имаат некој проблем во главата.Башка што се љубоморни.Едноставно не сакаат да признаат дека девојката е убава,па мора да ја наречат со погрдни зборови,за да направат да се чувствуваат они убаво.Бог да чува и да брани.Зошто 90% од девојките,кога ке видат некоја убава девојка викаат,ај види ја дрољана?
Сеедно, ако се работи за блиска личност.Во кого имате повеќе доверба во женско или во машко?
Во машко,зашто женско може да ти се прави блиска и да ти го одглуми цело пријателство и на крај да ти забие нож во грб,додека кај машките...сметам дека не се замараат со глумење,со лажни пријателства,кога се дружат со некој...е искрено и вистинско и нема да го/ја предадат пријателот/пријателката ноу метр уат.Во кого имате повеќе доверба во женско или во машко?
Љубомора.Им смета ако друга е поубава од нив,мора да најдат погрдни зборови за неа за да ги смират своите чувства.Зошто 90% од девојките,кога ке видат некоја убава девојка викаат,ај види ја дрољана?
УАУ ... ако генерализираш , тогаш можеш и лошата страна на машките да ја кажеш.. Дека во последно време се случува многу обратно , машките за да ја фатат таа што им се допаѓа (а воедно и на нивните најдобри другари) се користат со се за да ја освојат. Пример , Еј Х збореше за тебе ова , она ти не треба да му веруваш и такви муабети. А вистината е дека тој сирот ни збор не кажал.Во машко,зашто женско може да ти се прави блиска и да ти го одглуми цело пријателство и на крај да ти забие нож во грб,додека кај машките...сметам дека не се замараат со глумење,со лажни пријателства,кога се дружат со некој...е искрено и вистинско и нема да го/ја предадат пријателот/пријателката ноу метр уат.
Машките се каде-каде подобри пријатели,генерално земено.Никогаш не би се скарале со другар за женска,туку и двајцата ќе ја баталат зашто не ја сметаат дека е толку битна за да си го уништат пријателството,додека женските се во состојба да се испоколат з едно машко...
Добро,и кај машките има вакви испади,ама генерално земено,кај машките се многу...мноооогу поретки отколку кај женските,зашто меѓу нас има каде-каде женски што знаат да бидат болно љубоморни и завидливи,а кај машките ретка е ваквата љубомора...:smir:[MkD]Scout;891383 напиша:УАУ ... ако генерализираш , тогаш можеш и лошата страна на машките да ја кажеш.. Дека во последно време се случува многу обратно , машките за да ја фатат таа што им се допаѓа (а воедно и на нивните најдобри другари) се користат со се за да ја освојат. Пример , Еј Х збореше за тебе ова , она ти не треба да му веруваш и такви муабети. А вистината е дека тој сирот ни збор не кажал.
А како пријатели , сепак мислам како тебе. Дека машкото може да биде поголем пријател со девојче одколку женско-женско.. ОД искуство сум заклучил.
Генерално земено,машките се подобри другари,затоа што помалку љубоморат и не се толку завидливи.Во кого имате повеќе доверба во женско или во машко?
Љубомора. Не ми се десило. Но понекогаш колку и да е убава некоја може да изгледа премногу ефтино, тогаш знам да дадам таков коментар, ама не ми се дешава често.Зошто 90% од девојките,кога ке видат некоја убава девојка викаат,ај види ја дрољана?
Во машко дефинитивно. Женски најмногу пробувале да ме заебат до сега. Затоа и сум повеќе во машко друштво. Едноставно повеќе работи љубомората кај женско спрема женско. "Другарка" ми има дадено и летс сеј СОВЕТ да раскинам со дечкото. Не ја послушав, а причината на крај испадна дека неа и се свиѓал година дена пред ние воопшто и да се запознаеме, но и било тоталка ЏАБЕ. И како да верувам?Во кого имате повеќе доверба во женско или во машко?
Во кого имате повеќе доверба во женско или во машко?
Како што после испаднало дека советот бил затоа што и` се допаѓал дечкото нејзе, што ако испадне отпосле дека некој од другарите ти го рече истото затоа што му се допаѓаш?Во машко дефинитивно. Женски најмногу пробувале да ме заебат до сега. Затоа и сум повеќе во машко друштво. Едноставно повеќе работи љубомората кај женско спрема женско. "Другарка" ми има дадено и летс сеј СОВЕТ да раскинам со дечкото. Не ја послушав, а причината на крај испадна дека неа и се свиѓал година дена пред ние воопшто и да се запознаеме, но и било тоталка ЏАБЕ. И како да верувам?