Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Него ме интересира дали ви паѓа во очи и ви е битно ако некој има широки или тесни раменици?
За паѓање во очи - паѓа, да, ама не е и првото нешто што ќе го забележам.
Дали е битно... Не. Иако широки раменици ми делуваат далеку попривлечно, воопшто не е пресудно.

Него ме интересира дали ви паѓа во очи и ви е битно ако некој има широки или тесни раменици?
Широките раменици ми се многу попривлечни, особено ако има и мускулче подоле мх...мх....е сега не де билдери, таквите па одвратни ми се. Онака умерено

кога ќе добиете корпи,плачете,сечете вени,пиете лексилиумчиња или веднаш наоѓате утеха во некое друго машко?онака прашувам зашто повеќето ги применуваат овие работи.ги има и оние кои се издржливи и го имаат сватено животот таков каков што е. Али останатите???

Ништо од тоа.Ми даде корпа ми даде,нема да умираме сеа.Си го прифаќам тоа најнормално пошо може не му се свиѓам на човекот.:helou:

што разговори сакате?за комуникација?
веднаш да ве прашуваат дали имате дечко за да се почне комуникацијата,или што учите.:)

Сакам се да почне на заебанција.Тоа за дечковци и за школо сите го зборат така да е здосадено...сакам нешо поинакво и по инТЕРесанТно:pipi:

[MkD]Scout;888476 напиша:
Што значи фразата: Не сакам дечко во моментов? (после 29837492834792873 месеци врска...)

Тоа значи упм остави ме на мира сакам слобода!

Па сметајки го фактот дека отсекогаш спортистите ми се слабост :vozbud: го приметувам тоа, али не е пресудно да речиме да го одбијам само заради тоа што има тесни раменици. Не би ми сметало воопшто..

Како треба машкото да се обиде, и како да пристапи до вас, за да го добие вашиот број од мобилниот или од дома ?

кога ќе добиете корпи,плачете,сечете вени,пиете лексилиумчиња или веднаш наоѓате утеха во некое друго машко?онака прашувам зашто повеќето ги применуваат овие работи.ги има и оние кои се издржливи и го имаат сватено животот таков каков што е. Али останатите???

јас не сум една од тие што сече вени и плаче и се треска од земја итн.Зашто да се ресам од земја заради една корпа...ништо си продолжувам понатамо онака :toe:

Што значи фразата: Не сакам дечко во моментов? (после 29837492834792873 месеци врска...)

сакам време сама за себе...и сакам да сум слободна и не ме замарај...

Како треба машкото да се обиде, и како да пристапи до вас, за да го добие вашиот број од мобилниот или од дома ?
Не е потребен посебен пристап за да го добие мобилниот, доволно е да сакам и јас да излезам/контактирам со него.:)

А домашен не давам ако не сум во врска. Јебига, не сакам секој да ми се јавува дома.:)

Ако јас сум желна да му го дадам бројот од мобилниот,не треба премногу да ме фрапира,а домашниот...е богами ќе треба да си го заслужи.:)

Во моментот мисли дека и треба слобода,дека не и е потребен оној на кој му го кажува тоа,најфин начин за крај.Ако тоа го побара некоја,дајте и целосна слобода,дајте и филтер,не ја замарајте со муабети со телефони,со цимолења.Ослободете ја во буквална смисла.
Или ќе се врати или ќе си фати друг поинтересен за неа:) Важно 50% од шансите остануваат.

Се се врти околу моментот на дешавање.
Не е потребна филозофија,не се потребни пристапи,едноставно уз муабет можеш да го извлечеш и со некоја „наивна’’ причина. :)
А за домашен е веќе посериозно. За домашен чекаш да видиш како се одвиваат работите, па после ако треба таа сама ќе ти го даде. :)

Koја е вашата недоживеана сексуална фантазија ??? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom