Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве едно прашање за девојките.Значи после колку време би се осетиле доволно слободни за да му овозможите на партнерот поинтимни допири и бакнежи?...Не зборувам за секс,туку само некоја light форма,нешто слично на петинг...
Имате успешна врска , се е прекрасно поминале години, дечкото ваш се запознава со др. женска и потајно се гледа со неа а вие слепу му верувате, или вие сте таа што потајно се гледа со др. машка особа а вас некој слепо ви верува, На сите тие тајни гледања вие поминувате прекрасни моменти со таа ’’’нова’’ особа, моменти на задоволство смеење на некој начин ве исполнува, едноставно знаете и свесни сте за некој работи но битно е што е тоа тајно гледање убаво ???
Што би вие направиле во ваква ситуација ??? Како би реагирале ???
Би ја играле ли оваа игра, да покрај себе имате партнер а од др. страна тајно гледање и уште поубави моменти со некоја ХХХ особа за која малкумина знаат ???![]()
zosto nekogas provocirate provociraate a koga ke se dojde do vas vie se izdiguvate i demek vidi me koja sum?me moli ovoj.a posle ogovarate po drugarki abe go znam toj me molese edna vecer.
зошто секогаш кога некој ви насочува целосно внимание ,вие вртите грб на сето тоа?гордоста влијае премногу или...
Каква врска има гордоста и посветеното внимание?зошто секогаш кога некој ви насочува целосно внимание ,вие вртите грб на сето тоа?гордоста влијае премногу или...
зошто секогаш кога некој ви насочува целосно внимание ,вие вртите грб на сето тоа?гордоста влијае премногу или...
Имате успешна врска , се е прекрасно поминале години, дечкото ваш се запознава со др. женска и потајно се гледа со неа а вие слепу му верувате, или вие сте таа што потајно се гледа со др. машка особа а вас некој слепо ви верува, На сите тие тајни гледања вие поминувате прекрасни моменти со таа ’’’нова’’ особа, моменти на задоволство смеење на некој начин ве исполнува, едноставно знаете и свесни сте за некој работи но битно е што е тоа тајно гледање убаво ???
Што би вие направиле во ваква ситуација ??? Како би реагирале ???
Би ја играле ли оваа игра, да покрај себе имате партнер а од др. страна тајно гледање и уште поубави моменти со некоја ХХХ особа за која малкумина знаат ???![]()
Еве едно прашање за девојките.Значи после колку време би се осетиле доволно слободни за да му овозможите на партнерот поинтимни допири и бакнежи?...Не зборувам за секс,туку само некоја light форма,нешто слично на петинг...
zosto nekogas provocirate provociraate a koga ke se dojde do vas vie se izdiguvate i demek vidi me koja sum?me moli ovoj.a posle ogovarate po drugarki abe go znam toj me molese edna vecer.
e dobro zavisi do zenskoto ima nekoi ne se takvi(ko tebe na primer)a poveketo se takvi.Ako веќе би ја играла таа игра, тоа нема да го правам тајно и би расчистила со партнерот ако е потребно. Не е убаво додека си во врска и тоа таква, да има тајни состаноци. Ќе си видам што сакам и со кој ми е поубаво - со еден збор би се одлучила или за едното или за другото. Две столчиња нема - не е фер ни спрема едниот ни спрема другиот...
Е сегааа и тии... На колку години планирам да се мажам работава?!
За тоа не се прогнозира и не се постапува по датум, не мора па се да е планирано, кога ќе се склопат ѕвездите тогаш:pos2:
Е јас не праам така. Може да се правам која сум ако дечкото не ме интересира, а никогаш не провоцирам па да се повлечам.
Е тоа стварно не знам зошо е така... Знам само дека ако дечкото многу ми значи и го сакам тогаш во никој случај не вртам грб!
Мене едно не ми е јасно а многу често се случува.Извинете ако поставам прашање што веќе е одговорено или поставено ама зошто моментот кога некој типац ќе покаже заинтересираност за вас(а вие претходно сте го меркале тој типац) истиот тој момент вие почнувате да го отфрлате?Што е фората не ви е интересен дека и он ве свиѓа вас или што?САКАМ ИСКРЕН ОДГОВОР!!!
Каква врска има гордоста и посветеното внимание?
Никој не го негира впечатокот, али која е смислата да бидеш со некој кој нема да разбере два збора од тоа што ќе му го кажеш.не зборам само за дечковци.
македонски металитет валја од прво ко ќе го здогледате некој,веднаш го проценувате каков тип е:a карактерот го изоставате.така да надворешниот лик секогаш ви остава голем в печаток
Никој не го негира впечатокот, али која е смислата да бидеш со некој кој нема да разбере два збора од тоа што ќе му го кажеш.
Значи не е тоа до македонски менталитет, до персоната е.:wink:
не зборам само за дечковци.
македонски металитет валја од прво ко ќе го здогледате некој,веднаш го проценувате каков тип е:a карактерот го изоставате.така да надворешниот лик секогаш ви остава голем в печаток