Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Дамјан не бил повреден, само што се пожалил на болки во зглобот на ногата после утакмицата со Украина ...
Мислам дека играат во Скендерија, но како што читав по некои босански форуми атмосферата била како во театар на претходните натпревари со посета од 2-3 000 луѓе...Ајде дечаци не очекува првата од двете меч топки на гостински терен :tv:
Меч кој мораме да го добиеме за да не мора на крај да водиме тешка битка со Босанците особено што знаеме како сме минувале таму во минатото. Ако тепаме вечер, после лесно ќе ги скапеме Британците и немора да стравуваме за нашиот пласман бидејќи и со скор 6-2 сме сигурни учесници на Европското првенство. Е ако вечер не дај боже загубиме тогаш тешко нас, бидејќи не е исто да се игра со притисок од тоа дека мора да се победи со противници како што се британија и Босна. Дали знае некој дали Босна мечевите ги игра во Скендерија или одамна не играат во таа пеколна сала???
За вечер шансите се 40-60 за нас. Ќе беа поголеми ама знаеме дека нашите на гости се чудесија, па може и од Андора да изгубат...
Ми се допаѓа како Докузовски ја средил дефанзивата и се надевам дека малку ќе го поправиме и нашиот напад. Досега сите се солидни. МекКелеб ни дојде како кец на десетка, Антиќ игра променливо на некои мечеви е лидер, а на некои спие, но сепак е солиден. Самарџиски има подобрувања од порано, ама сеуште игра како пиче. Место да фати да руши се пред себе...
Ми се допаѓа како игра Соколов. Краде топки, погодува во завршниците и има голем удел во одбраната. мираковски иако дава толку кошеви сепак да можам да бирам пак не би го избрал во репрезентација...
Гечевски и браќава се истотака добри, а единствен кој не ми се допаѓа како игра е Чековски. Сме можеле да направиме многу подобар избор. Зошто не го зима Бојан Трајковски да игра
Ако и се верува на википедиа само 2 200 навивачи на секој натпревар имале Унгарците на домашен терен. Исто приметете на домашен терен кои ни се судиите...Мислам дека играат во Скендерија, но како што читав по некои босански форуми атмосферата била како во театар на претходните натпревари со посета од 2-3 000 луѓе...
Украина 29 - 8 Босна и Херцеговина (1 четвртина).. Украина ќе им мавне 100-ка како што глеам :kesa: