Кошаркарска репрезентација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Христов
  • Време на започнување Време на започнување
Во основа не знам зашто да одиме на првенства, дај да играме само во Скопје затоа што е очигледно дека нашите спортисти, не само кошаркари знаат само тука да играат.
Вечно истата приказна, дома можат и по 100 и кусур поено да даваат, кога играат а друг терен како фатени во рацете, прв пат баскет да земале.
Ебате малодушните.

И тоа шо викаш. Изгледаа ко прв пат у живот да фаќаат баскет :tv:

Во основа не знам зашто да одиме на првенства, дај да играме само во Скопје затоа што е очигледно дека нашите спортисти, не само кошаркари знаат само тука да играат.
Вечно истата приказна, дома можат и по 100 и кусур поено да даваат, кога играат а друг терен како фатени во рацете, прв пат баскет да земале.
Ебате малодушните.

До некаде си во право ама и не...
Ај нека дојдат Грците нема да биде -30, -20 ќе е . Таа е реалноста

Ne znam dali nekoj nekade cital .. no grckata televizije koga go prenosel natprevarot go izbrisele imeto na Makedonija ...

http://www.index.hr/sport/clanak/vi...obasketa-izbrisala-ime-makedonije/449326.aspx
Срам да им е

Ne znam dali nekoj nekade cital .. no grckata televizije koga go prenosel natprevarot go izbrisele imeto na Makedonija ...

http://www.index.hr/sport/clanak/vi...obasketa-izbrisala-ime-makedonije/449326.aspx
е сами се си прават.ма не се салам бре колку и да толерираш овакво нешто од конторла може да те извади.што и воопшто играле со мкд.?

а за натпреварот немам што многу да кажам-веќе кога го испапавме со толку многу...тоа е веќе зад нас мораме да гледаме што ќе се случи понатаму..се надевам дека ке проработи капитенот,тошо,антич оти вчера беа катастрофални.а и многу се форсираше шутот од 3 а воопшто не одеше..имаше премалку влезови,шутирање од неизградени позиции..како премногу респект да се имаше за противникот.

ај со нова надеж за со израел:smir:

Каков дебакл..Арно што ми беше расипан телевизорот па неможев да гледам..Инаку кој може да гледа ваков дебакл...Барем со нив требаше да покажеме се што знаеме ..

прво да му се извинам на маркомзт кој претходните денови јасно го најавуваше резултатот и идрата на нашите кошаркари за со педерите г.... не сакам ни име да му споменам во право беше маркомзт кој постираше со разум а ние само со срце и душа што претходно го осудивме за неговите изјави дека е противник на нашата држава ама чоекот само реално и со ум размислувал и бидејќи јас барав бан од темата за репрезентацијата сега самиот ќе се казнам што повеќе нема да пишувам на истата тема до крајот на европското првенство
за резултатот и играта се нема зборови не убија педерите гејски и само едно ми е грев за нашата публика кој беше во толкав број и одлично ги бодреше нашите попарени репрезентативци :kesa:
и само уште едно нешто што и претходно го имав казано а тое е дека без добар психолог во сите репрезентации и клубови оваие резултати ќе ни бидат краен дострел кога во тенисот можевме со стопати појаки играќи да победваме можеме и воо другите спортови само добар да не речам од странство психолог можеме да имаме резултати победи и успеси

и сега со кој ке играме во втора фаза, кога ке играме, ????????

Укрстуваме со Русија,Германија,Франција,Летонија...
па не е лошо тука сите можиме да ги тепаме освен франција коа според мене е еден ог главните фаворити на европското.а денеска русија изгуби од германија така да добро е имаме убави шанси!!!

In Group A, Macedonia slipped past Israel 82-79 behind 19 points and six boards from center Pero Antic.

Од нба.ком нема Фиром грциве можат да го :pusk:

па не е лошо тука сите можиме да ги тепаме освен франција коа според мене е еден ог главните фаворити на европското.а денеска русија изгуби од германија така да добро е имаме убави шанси!!!
За која Франција правиш муабет... онаа што води со Летонија само еден разлика??? Можеме да ги победиме сите од таа група, но прво со сигурност да влезиме во втор круг :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom