- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Прашува за турнирот во Анкара и мечот со Летонија.
Точно така прашувам за денешната утакмица со летонија у колку саатот е и дали случајно ке а дават на некоа наша телевизија???Прашува за турнирот во Анкара и мечот со Летонија.
Во 17.30 часот е и нигде нема да ја даваат, ни стрим неможам да најдам.Точно така прашувам за денешната утакмица со летонија у колку саатот е и дали случајно ке а дават на некоа наша телевизија???
има на ntv spor од 17и30На оваа НТВ Турција http://www.streamingx1.net/View.php?ID=1849#
не гледам дека ќе има пренос со Летонија. Знае некој за друга телевизија?
Ako sum vtora smena na uciliste ke se ubijamправата утакмица е на 7 септември во 16 и 30 часот со гејција
не е тоа голем проблем. нема да одиш таа ден нашколо и готовоAko sum vtora smena na uciliste ke se ubijam
Da de na toa razmisluvam :pos2: ne ova mora da se gledaне е тоа голем проблем. нема да одиш таа ден нашколо и готово
Ќе ве ослободат бе , а пак ако несакат ташните на грб и дома.Мора да се гледа ваDa de na toa razmisluvam :pos2: ne ova mora da se gleda
Ti so si zapisan neli si gimnazija?Ќе ве ослободат бе , а пак ако несакат ташните на грб и дома.Мора да се гледа ва
За денес е муабетот. Пријателска со ЛЕтонија...правата утакмица е на 7 септември во 16 и 30 часот со гејција
ако ти се убиеш тогаш јас што треба да правам, тој ден имам испит и уште не знам во колку саат, ако се поклопи . . . . :ija:Ako sum vtora smena na uciliste ke se ubijam
Можда и ќе се уклучи зулуто на мобилниот m.rezultati.com/kosarka ако нема интернет или на rezultati.com ако има интернет и готовоАбе ге гледаме на Зулу во училиштето:haha: