oti ti ne si navivac!?Не верувам дека ќе биде дозволено да се внесуваат било какви провокативни пароли бидејќи натпреварот уште сега е прогласен за натпревар од висок ризик. Мислам дека е време да се соберат заедно сите навивачки групи во Македонија: Комити, Чкембари, Фемили, ЦПБ... и да настапуваат под едно име бидејќи најголем пораз за нас ќе биде ако нашите навивачи не се покажат во најдобро светло.
Инаку сум задоволен од групата и мислам дека имаме свои шанси и на трите натпревари.
И јас се надевам дека ќе присуствувам, овој е еден од оние мечеви кои не смее да се пропуштат, ама ќе видиме. Мислам дека сељаците од Грција ќе се побројни затоа што финансиски се далеку посилни од насМе плаши само една работа...да не се гејците 10тина пати во поголем број од нас, моментално сите кажуват несмее да се пропушти ова она... а на крајот да излезе дека било многу скапо како можело од дома и слично... овој натпревар мора да се проследи во живо! Верувам дека татко ми ќе ми прави друштво за во Полска голем обожавател е на кошарката и ги мрази Гејците од дното на душата!
Има да грми во Полска ова ќе биде натпревар што ќе го паметам додека сум жив знам дека нашите ќе дадат се од себе и верувам дека македонците нема да престанеме да навиваме цела утакмица!. Дај боже да не излезат некој срања да не ни дават карти визи или слично... тогаш подобро и да не се одигра натпреварот.
Нема веза... потребна е само добра организација од наша страна и желба за гледање на натпреварот во живо! Пред се треба добра организација... со афтобус до Полска и нема да биде толку скапо има доста време секој може да заштеди.И јас се надевам дека ќе присуствувам, овој е еден од оние мечеви кои не смее да се пропуштат, ама ќе видиме. Мислам дека сељаците од Грција ќе се побројни затоа што финансиски се далеку посилни од нас![]()
Најмалце 200-300 евра, тоа не се малце пари.Нема веза... потребна е само добра организација од наша страна и желба за гледање на натпреварот во живо! Пред се треба добра организација... со афтобус до Полска и нема да биде толку скапо има доста време секој може да заштеди.
Карти ке си имаш за купување, ама треба на време да си реагираш. За виза, нема да имаш проблеми освен ако не си осудувам или немаш некоја псотапка против тебеМе плаши само една работа...да не се гејците 10тина пати во поголем број од нас, моментално сите кажуват несмее да се пропушти ова она... а на крајот да излезе дека било многу скапо како можело од дома и слично... овој натпревар мора да се проследи во живо! Верувам дека татко ми ќе ми прави друштво за во Полска голем обожавател е на кошарката и ги мрази Гејците од дното на душата!
Има да грми во Полска ова ќе биде натпревар што ќе го паметам додека сум жив знам дека нашите ќе дадат се од себе и верувам дека македонците нема да престанеме да навиваме цела утакмица!. Дај боже да не излезат некој срања да не ни дават карти визи или слично... тогаш подобро и да не се одигра натпреварот.
Толку ќе фати цела тура за трите, може малце повеќе, со се престој таму (секако не во центар на град, туку некаде во периферија), пак ќе кажам, ако некој сака, може да жртвува одмор, еднаш е ваква шанса...е сега имаат проблем тие што неможат од работа да отсуствуваат, другите, за 5 дена школо, големо такво ако киднатНајмалце 200-300 евра, тоа не се малце пари.
Неможам да ти кажам колку би била цената не сум бил досега во Полска... но цена од 200 евра малку е висока за автобуски превоз до Полска или сепак не? Ајде некој што е повеќе информиран нека пише...пример летото 250 евра беше Будва 10 дена вклучено се во цената полн пансион супер смештај со телевизор клима... незнам зошто би било до Полска 300 евра само превоз?Најмалце 200-300 евра, тоа не се малце пари.
Дали си ги видел билетите за ЕП во Ракомет кај нас? Најефтиниот е околку 20 евра. Значи билет за мечот во Полска нека биде околу 30 евра. Патот до таму ќе чини сигурно најмалце 100 евра, а сместувањето со оглед на тоа дека ќе се одржува ЕП нема да биде баш ефтино. Мислам дека се би коштало околу 200-300 евра најмалце.Неможам да ти кажам колку би била цената не сум бил досега во Полска... но цена од 200 евра малку е висока за автобуски превоз до Полска или сепак не? Ајде некој што е повеќе информиран нека пише...пример летото 250 евра беше Будва 10 дена вклучено се во цената полн пансион супер смештај со телевизор клима... незнам зошто би било до Полска 300 евра само превоз?
Така може... јас те разбрав само афтобуски превоз 200-300 евра,а за сместување не би требало да биде проблем да се најде соба за двајца околу 50 евра можеби и поефтино така да околу 200 евра би излегло се и не е толку скапо ем ќе се прошеташ низ ПолскаДали си ги видел билетите за ЕП во Ракомет кај нас? Најефтиниот е околку 20 евра. Значи билет за мечот во Полска нека биде околу 30 евра. Патот до таму ќе чини сигурно најмалце 100 евра, а сместувањето со оглед на тоа дека ќе се одржува ЕП нема да биде баш ефтино. Мислам дека се би коштало околу 200-300 евра најмалце.
Цените кај нас за ракометот се друга приказна...лупаат цени, пошто мора да влезат странцитед ас и ги гледаат своите репрезентации и сакаат на брза рака да заработат. За првентсвото во Белград, блок карта за групите во Белгдад со се елиминационите натпревари кошташе 150 евра, и тоа во втора зона, втора најскапа зона. Не се толку скапи картите. ЗА со грција ќе биде карта повеќе пошто циганите стално ги преплавауваа местата каде што се, затоа е подобро побрзо да се букира карта за таа утакмица. Со хрватите, и тие доаќаат ама не се толку напалени како грциштата...за Израел, салате ќе биде полу празна, според мене, проблем би биле картите само за со Грција, но ако се реагира на време, не би биле проблем и тие.Дали си ги видел билетите за ЕП во Ракомет кај нас? Најефтиниот е околку 20 евра. Значи билет за мечот во Полска нека биде околу 30 евра. Патот до таму ќе чини сигурно најмалце 100 евра, а сместувањето со оглед на тоа дека ќе се одржува ЕП нема да биде баш ефтино. Мислам дека се би коштало околу 200-300 евра најмалце.