Кошаркарска репрезентација на Македонија

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Има снимка од куцањето на Антиќ?:vozbud:
Јас за 1секунда го пропуштив куцањето,снимав се до тој момент и таман си реков пу бе им ја земаа топката и исклуцив со снимање и по 1 сек се деси најјакото куцање....

А многу јак момент беше кога тој што пушташе музика се заборави гледајќи во публиката додека правевме бранови и без да му текне дека музиката треба да ја исклучи оти почнаа да играат....и така едно цел напад трештеше музика и тек после се освести и му се развикаа ...:tapp:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Чековски не игра поради семејни обрврски мислам син дека му се роди
Изгледа син му се раѓа неколку години :pos:
Алооооооо дете се раѓа во еден ден, неколку часа, а не два месеци, кај беше до сега Чековски, го немаше ни на претходните кфалификации, демек повреден, а после играше за својата екипа без проблем. И јас мислам дека му се роди син, ама Чековски е крајно непрофесионален играч и нула патриот, нека прави некој во Србија така и одма ќе го шутнат. На крајот и не ни треба, имаме доста играчи на високите позиции, Антиќ, Гечевски, Самарџиски, па и Гоцевски. Имаме супер репрезентација и се надевам дека на ЕП ќе бидиме меѓу првите осум, тоа би било одличен успех за нас.
Патем, се исплашив дека Антиќ ќе го скрши кошот, не е здрав чоеков :) Изгледа кога пие е подобар, хехе :pos:

Член од
24 мај 2007
Мислења
129
Поени од реакции
1
zdrepkata treba da bide na 8 noemvri a prvenstvoto e drugata godina. inace super sto sme prvi u grupa malku bolja zdrepka ke bide za nas. pokraj tie sto se kvalifikuvaa vo grupite se uste i :
Russia
Spain
Lithuania
Greece
Germany
Croatia
Slovenia
Poland qualifies automatically as the hosts of the event

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Честиткиииииииииииииии :vozbud:
Европа доаѓамеееееее :vozbud:
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

бев во сала, предобра атмосфера, оценка не 10ка него 100ка :)
И момент на вечерта забивањето на Антиќ:zver: го измести кошот лудак ненормален ѕвер :)

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
бев во сала..преубава атмосвера се возбудив кога го пуштија знамето големо:vozbud:браво Македонијоооооооооо...идеме на европско во Полска танананананана

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
и јас бев у сала седев на источна односо зад кошевите ,атмосфетата беше закон :vozbud:
Најтоп беше кога правевме бранови,а знамето пак го изнасликав :pos:
Антиќ ЅВЕР го измести кошот и идеа после тоа луѓе го правеа нешто :vozbud:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Како така,ние сите заедно,мислам на тие што се расправаме по фан клубовите да бидеме сите на едно место и да се радуваме:vozbud::vozbud:Какво беше само чуството да си во салата,и да ги гледаш како се радуваат сите луѓе,како се радуваат кошаркарите...Лудиот Мејси и патиките си ги фрли во публика:vozbud::vozbud:
П.С Благодариме Португалија:vozbud:

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Сега му се јавив на брат ми, аеросељаци немало, само комити биле. :wink:
Имаше и од аеродром и саа слушнах ного убаво оти пејаа за симич и за јане петровски така да нек не одат повеке на утакмица за репрезентација . СЕкоја чест за комитите т.е за атмосферата што ја направии ..

Како така,ние сите заедно,мислам на тие што се расправаме по фан клубовите да бидеме сите на едно место и да се радуваме:vozbud::vozbud:Какво беше само чуството да си во салата,и да ги гледаш како се радуваат сите луѓе,како се радуваат кошаркарите...Лудиот Мејси и патиките си ги фрли во публика:vozbud::vozbud:
П.С Благодариме Португалија:vozbud:
Да конечно после 10 год да одаме пак на европско :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Браво Момци! Честито пласман :):) одлично 1 полувреме во 2 се опуштија но сепак држеа одредена дистанца на резултатот.
Гледав некаде до средина на 3/4, и затоа да прашам за кое забивање на антик дискутирате? во 1 полувреме кога ке го собореше кошот на земја или имаше уште некое друго :):)

Иначе ЗВЕР Е!:vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Браво Момци! Честито пласман :):) одлично 1 полувреме во 2 се опуштија но сепак држеа одредена дистанца на резултатот.
Гледав некаде до средина на 3/4, и затоа да прашам за кое забивање на антик дискутирате? во 1 полувреме кога ке го собореше кошот на земја или имаше уште некое друго :):)

Иначе ЗВЕР Е!:vozbud::vozbud::vozbud:
Аха кога ќе го собореше:vozbud::vozbud:За малку,ако се задржеше уште 1-2 секунди на обрачот,ќе се обрнаше цела конструкција:vozbud::vozbud:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
видех ка го закуци ка се навали кошо... мислаах да не куцал после пак ...btw Мејси игре со срце за Македонија.Се гледе дава се од себе,как се радува ... JM!:)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
видех ка го закуци ка се навали кошо... мислаах да не куцал после пак ...btw Мејси игре со срце за Македонија.Се гледе дава се од себе,как се радува ... JM!:)
Си ги фрли патиките на крајта у публиката:vozbud::vozbud:И на мене не ми е јасно како можеше за толку брзо време да се заљуби толку многу во нашата држава,дава 150% од неговите можности.А за тоа како се радува,доволно е да го гледаш,како дете од 2,5 годинки:vozbud::vozbud::vozbud:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Антиќ е малумен хехехе утакмицата беше закон со кеиф ја гледав не бев у сала.. ми откажа друштвото не ми се одеше сам:toe:.
Europe here we come!!:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom