Кошаркарска репрезентација на Македонија

Член од
19 март 2007
Мислења
372
Поени од реакции
2
дали ке испадне дека ЗОТЕ е во право? се знаеше дека ако нема пренос нешто мора да не штима како што треба

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
дали ке испадне дека ЗОТЕ е во право? се знаеше дека ако нема пренос нешто мора да не штима како што треба
Луѓе дај бе имајте надеж во нашиве, не само знаеме да напаѓаме. нека заврши, после ќе дискутираме!

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Ајде бе, на нашиве кошаркари ќе им биде тешко што нема да има пренос и ќе изгубиме. Поголеми глупости не можам да слушам. Па не е прв пат да нема пренос, што е толку страшно. Имаше пренос и на мечот Летонија-Македонија па несреќно изгубивме. Колку пати да кажам, доволна ни е само една победа на наредните два меча за да се пласираме, а јас сум сигурен, верувам и сум оптимист дека ќе победиме на наредните два дуела и ќе се пласираме како први на ЕП од нашата група.

Член од
19 март 2007
Мислења
372
Поени од реакции
2
Епа баш затоа гарант ја товараат у кладилница поголем е коефициентот за 1, а нас и да изгубиме после ќе тепаме со естонија и пак ке идеме на европско затоа ке ја наместат утакмицата не се од вчера нашиве не се секирајте за тоа ;)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Коефициентот за 1 е 3,50 ама да играш на ЕП е далеку подобро отколку да земиш две-три илјади евра. Ако играш на ЕП и ако се покажиш добро може да те купат големи клубови и да земиш добри пари. Така да бидете сигурно дека Македонија ќе тепа денес најмалце со +20 :)

Член од
19 март 2007
Мислења
372
Поени од реакции
2
леле не свакаш Македонија и да изгуби денес а да победи против естонија ке оди на европско така да и минатите квалификации бевме со португалија во група ама на кој да му текне, и причините за тоа што изгубивме таму беа лошите услови за игра се играше во планински град(како да е тешко да најдеш објаснување за пораз: судии, лоша организација, семафорите не работеа итн итн) мислеа дека после ке средат се да биде како што треба ама босанците ни го учукаа како никој до сеа и останаа нашиве со к*рот во уста.
П.С. ако идат у кладилница гарант нема да играат за да добијат 2000-3000 евра ке се игра на големо

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
3-2 е моментално.

Член од
28 октомври 2005
Мислења