Dzings
Premium
- Член од
- 31 март 2007
- Мислења
- 1.804
- Поени од реакции
- 53
Ne ne! Ne si me razbral izgleda! Nesum dete malo i chovek na kogo mu se 'sechat nozete', pod pritisok sum ushte podobar, prashav da vidam dali nekoj nekogash otishol na svadba na bivsha devojka samo toa nishto poveke! Zashto dobivam vpechtok deka ne e na mesto! Inaku dushata i smetkata mi e chista taka da edinstveno shto moze e da bidam vo uloga na 'crnogorski dever' LoL! Da se nashalam malku ete od toa mi e strav a ne deka ke me ubiva psiha ili deka 'stare rane jos me peku' ili ne mi se sredeni mislite! I da bidesh siguren deka ne taguvam po vremeto shto sum go 'potroshil' kako shto vikash ti! Zashto ako nekogash toa se desi ke se samoubijam i toa od zaseda, zborot mi e nemoze i ne smee da ostvarish vrska pa potoa da zalish i pcuesh po vremeto shto si go pominal ili 'potroshil' so lichnosta!Svadbata...kako definitivna razdelba i zaguba na nesto sto si sakal...(sledejki gi nasite prilicno dogmaticni svakjanja vo Makedonija)se javuva vo najcrnite scenarija sto si gi pravis sam pred sebe odkoga si zagubil nekogo kogo si sakal...
Izvini prijatel...ama brzo ke ti kazam bez mnogu-mnogu okolni (zadolzitelni vo vakov slucaj) objasnuvanja!
Rascisti pred i so samiot sebe si!
Deka nesto e past...deka i da se vrati nikogas nema da bide isto...deka si izgubil ili dobil so samoto toa(seedno e koja od dvete...pomalku e i od dvete ako mene me prasas)...
Vo istiot moment ke znaes deka vakvite razmisluvanja se nevazni....:smir:
Gubis dragoceno vreme...posvetuvajki go na nesto sto vekje si go izgubil...na smetka na ona sto mozes da go dobies cas poskoro od koga ke gi poramnis racunite...
Kako znam?
Pa jas ne se rodiv ni pameten ni iskusen....:pos2:
Nekoj nekogas imase plan kako ke vleze na taa svadba...sto ke napravi...so kogo ke vleze...kakov manifest ke ostavi...kako ke izleze od celata `manifestacija` i duri (posto garant kolku i da pazat `bratushkite` nekoj ke uspee da svrti telefon u policija i kako i po koj pat ke se izleze od toj grad...
Od denesna perspektiva...i od ovoj gleden agol...mi izgleda smeshno...
Uzaludno trosenje na vreme,energija i resursi...
Za nikakva cel...za podsmev i triumf na suetata na nekogo koj sto:
da ti povtoram:
TI VEKJE SI GO IZGUBIL
Znam deka prasanjeto ne ti e celosno(vaka delumno ispituvas kakvi bi bile reakciite na nezasegnatite lugje)...mislam deka ti go poznavam besot i bolkata...AMA:
pij edna dupla i mnogu ladna voda...
i veruvaj mi...hehehe...ima podobro za tebe!