Македонски специјални единици (полициски и воени)

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
"фраерот" им избегал на алфите... биди сигурен,дека ако ЕБР или ЕСЗ го бркале фраерот,нема шанси да избега... затоа што спец единици имаат можност за користење хеликоптер од кој е речиси невозможно да избегаш...а алфите... нив ги бидува само за тепање малолетници низ парк, или строго 2в1,3в1...:pos2:

застанале со пушките на готовс??? па таму у арачиново,секој втори си има пиштол а секој трет има калаш дома бе...:pos2::pos2::pos2:
Како и да е, „специјалците’’ не успеаја во својат мисија (и покрај (непотребната) обемност на интервенцијата која ме натера да се запрашам да не е 2001... Инаку, ЕБР се „специјалци’’ само во најширока смисла на зборот (за разлика од Тигрите). Тие се она што во други земји се нарекува „жандармерија’’.

MARTIN BT16

волк
Член од
31 август 2008
Мислења
61
Поени од реакции
4
Имам слушнато дека американските воени единици вежбале по книга со инструкции од командант на некоја македонска воена единица,што значи дека се бааги спремни.
Сега не дека американци вежбале со наши инструктори можи да е обратно ама шо се спремни се спремни:smir:

С

Спенсер

Гостин

^-црна униформа-ЕСЗ Тигар, лево у зелената (шарена) ЕБР

^-ЕСЗ Тигар

^-ЕБР

неколку слики... да се видат униформите и опремата на единициве...:vozbud: црната униформа на тигрите е најјака...:vozbud::violent1::violent1:

MARTIN BT16

волк
Член од
31 август 2008
Мислења
61
Поени од реакции
4
Јас сепак би рекол дека има можност да е украински оти лавојте имаја украинкси :smir:

С

Спенсер

Гостин
баткава од ЕБР, го мрзи да чека, па фино-лепо си ја прескокнува оградата...:pos2::vozbud:

С

Спенсер

Гостин
охооо... дообри слики... само да знаете, ЕБР е поделена на 4 чети, 1 и 2 чета се анти-тероризам, а 3-4 чета се јавен ред и мир... браво боби,добри слики..

иначе,на сликава,гледајте горе,горниот дел... тоа е автоматски пиштол М-84 -''Шкорпион''

еве ваков:vozbud:

MARTIN BT16

волк
Член од
31 август 2008
Мислења
61
Поени од реакции
4
Токму така еден пријател инспектор должеше ваков:smir:

F

FuckYouAll

Гостин
Moже некој да ми кажи што треба за да станиш дел од овие единици?

Kajgana Shop

На врв Bottom