m.marko21
-STR8-
- Член од
- 16 мај 2008
- Мислења
- 1.177
- Поени од реакции
- 75
-3-4 километри летото трчав секоја ден за под 10 минутиДругар школо како школо она класика нема... идеш секој понеделник во 7 АМ во касарна Илинден во спортска опрема и ТРЧАШ 3200m под 14мин, правиш 60-70 склекови за под 2 мин. и некој 70-80 стомачни за под 2 мин. и те запишуваат за прегледи... Те викаат на прегледи ако си здрав прав и психички нормален и ги поминепш тие тестирања... на крај имаш селективен на кој треба да си ептен спремен за да го поминеш. Тој трае 24 дена ако издржиш 12 дена идеш логистика т.е. Ренџери, а ако ги преживееш тие 24 дена идеш борбен тим т.е. Волци!!!
Кој смета дека е спремен слободно нека проба!!!
![]()
-40 склекови правам за 1 минута, валјда ќе направам 70 за две минути
-ниту стомачните нема да се проблем...
За здравјето сум во одлична состојба и не сум имал никаква посериозна болест освен настинка која не ни памтам од кога ме нема фатено, за психички исто така се чувствувам нормален.
Го знам периодот на тестирање, мислам можам да предпоставам колку е исцрпувачки но затоа и го прифаќам предизвикот, и не сум само сега моментално загреан за ова, оваа љубов ја имам уште од мало дете, но една работа ми го крше патот, викате барале врски...ќе има ли некогаш доста од такви вработувања.