С
сашенко
Гостин
Сонувава како јас и некои братучеди седиме на брод некаков и многу луѓе има таму и ке заминуваме ке се спасуваме, нешто како крајот на светот и сите полека заминуваат или не крај на свет ама нешто се случува и сите змаинуваат.И ние се симнуваме од бродот и им викам ај до кај мене да по приберам уште некои работи интересни има и ке ги земам па таму кај што ке одиме ке ми се најдат.Ми викаат ке ни отиде бродот ама јас викам нема да отиде има доста време ајде со мене.И одиме кај мене во подрум сме некаков и собираме стари работи некои како саати стари да беа тие со запчаници едни такви саати стари дедо ми бог да го прости ги собираше и поправаше, голем мерак имаше на тие работи.И во тој момент ми текнува да одам нив да ги земам.И полниме торби едни и излегуваме и одиме кај бродот а него го нема.Шетаме по градот и тогаш еден другар трча од некаде и ми вика абе кај си ти јас мислев дека си во бродот он потона.И одиме да видиме од некое место и гледам бродот тоне уште а огроооомен брод беше и многу битно ми беше да бидам на него ама ете го пропуштив и прежиеав уствари.После се качивме на друг брод сите и заминавме...глупа работа