Дали,знаеш,што,значи space?ajde,drugarcina!!!imam,drugar,na,koj,2,pati,mu,se,ima,sonato,za,zakopano,zlato.no,se,plasi,i,nisto,ne,prezema!!!gledav,ima,slicna,tema,na,ovaa,no,za,no,nema,nisto,pokonkretno!!!
драга моја,Сонував како со дечко ми сме биле кај некој гледач.Мислам беше на некоја улица и човеков гатал,имаше многу луѓе околу него и дечко ми беше поблизу па ме тргна и на двајцата ни кажуваше само убави работи како врската ни е супер,такви работи.Пресреќни бевме во сонот..мислам дека него му рече дека во август некаква работа го очекува или така нешто,а појма немам на што гледаше,карти нешто така не видов.И како и обично немаше некој крај или некое разрешување,се разбудив само во глуп момент.
Ако некој знае дали сонов има некое значење и кое е,ќе бидам прееемногу благодарна ако ми го каже.:smir:
Ти уствари си го гледала авионот? Ако е така,тогаш тоа значи некоја позитивна промена. Е сега штом авионот паднал нека се пази од повреди твојот другар.sonuvav eden drugar...se vozi vo avion i avionot paga on i use nekolku se spasuvaat
moze da spasi use nekoi luge ali ne gi spasuva
posle toa mi go kazuva sonot i ja onaka gleam sve so se desava ko sliki mi se pojavuvaat
i se kae poso ne gi spasil i saka da se ubie
Штом бил твој роденден ќе дочекаш длабока старост.Ми било роденден и нормално нели, сум очекувала најмилите да ми честитаат.Меѓутоа како што шетав или одев некаде, наидував на некои од нив но низ правењето муабет не спомнуваа ништо за мојот роденден т.е.не ми го честитаа.Единствено ми го честиташе роденденот една засега непозната за мене личност, пред мојата зграда.Цело време се чуствував некако чудно во сонот и се прашував како е можно да ми го заборавиле роденденот дури и оние поблиските:/
Знам дека е малку идиотски сон, но ретко ги памтам целосно соновите па ако може некое толкување на овој?
Забораваш некои должности, поради то ќе имаш голем напор и можеби ќе се најдеш во опасност.Сонував некоја голема карпа и јас и некои непознати луѓе одиме точно на работ од карпата.. И одеднаш земјотрес. Не бил силен земјотресот и никој не паднал од карпата, само сме се испоплашиле сите и сме се држеле цврсто.
И после тоа одеднаш сум кај една братучетка моја која се породи пред малку време. И сакам да го видам бебето. Влегувам со неа во собата гледам две гитари и понатаму гледам девојче, иако има машко. Девојчето доста големо, со долга плава коса, и доста дебело...
И сум почнала да правам муабет со него.
Има ли некакво значење?
тој некој ти прави штетаso e rabotava na son nekolku pati nekoj saka da me ubie???