Сонови, толкување на сонови

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.885
Поени од реакции
20.532
Денес сонував многу чуден сон, ептен беше.. хорор.
Комшиите имале ќерка [ а имаат син], и таткото и ја пресекол главата на ќерката, и тоа баш пред нашата врата.
Некој да не знае што би можело ова да значи? -чекан

Кошмар е, инаку женско дете насон е убаво ангел е.

Kika-17

Trouble maker
Член од
21 декември 2008
Мислења
240
Поени од реакции
5
Да не знае некој што значи да талкаш по некој патишта... :uvo::uvo:

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Сонував еден куп бубачки низ мојава соба и никако не сум успеала да ги убијам.:ќотек:Значење?

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Сонував еден куп бубачки низ мојава соба и никако не сум успеала да ги убијам.:ќотек:Значење?
бубачки нешто те мачи и измачува некои грижи а бидејќи си ги утепала, тоа значи ќе ги тргнеш од глава, барем нема да мислиш на нив!

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
сонвав кај шо сум се смувал со едно чупе по мн долго време. И то не ми е првпат веќе имам сонвано слично ...
има некој идеа шо можи да биди ?

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
сонвав кај шо сум се смувал со едно чупе по мн долго време. И то не ми е првпат веќе имам сонвано слично ...
тоа е како резултат на желбата да имаш девојче, ако толку често го сонуваш! епа сега едене ден ќе биде мора да дојде тој миг... :smir:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.494
Поени од реакции
31.061
eee и гладната кокошка сонува просо:vozbud:

MK_Devojce

I simply don't care...
Член од
2 август 2009
Мислења
468
Поени од реакции
162
Што значи да сонуваш како некој близок умрел?

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
ВАКА сеа ова ми е важен сон , спијам онака и ми се јавува сон како у школо идам у тоа тоалетот и коа глеам некој сере внатре, после наеднаш се отвара вратата од тоалетот и глеам дека тоа било една моја другарка од клас се олеснува ама свртена со фаца накај мене ја тргнувам онака да си идам ама наеднаш она ми вика чекај и коа шо да видам ,почнува да ја вади маицата и ми ги покажува градите а ја буљАМ како будала а она онака чучната над шоља ја си узивиам додека глеам али наеднаш она станува од шоља онака полу гола и го глеам тоа г*мното онака црно црно како катран и големо:pos::pos: ми се згадува и бегам, се тргам!!!!!! ВЕ МОлам кажувајте шо значи ова ???:toe::toe:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Знаеш дека си гаден? и дека поради вакви постови тука еднаш те казнив, ќе ти го оставам постов некој да се обиде да го протолкува... немој да си побарал повторно толкување доколку некој не се нафати да ти го протолкува...

Секој кој ќе се обиде да го протолкува сонов на мене а истото да биде направено на шега ќе си добие картон.

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
ВАКА сеа ова ми е важен сон , спијам онака и ми се јавува сон како у школо идам у тоа тоалетот и коа глеам некој сере внатре, после наеднаш се отвара вратата од тоалетот и глеам дека тоа било една моја другарка од клас се олеснува ама свртена со фаца накај мене ја тргнувам онака да си идам ама наеднаш она ми вика чекај и коа шо да видам ,почнува да ја вади маицата и ми ги покажува градите а ја буљАМ како будала а она онака чучната над шоља ја си узивиам додека глеам али наеднаш она станува од шоља онака полу гола и го глеам тоа г*мното онака црно црно како катран и големо:pos::pos: ми се згадува и бегам, се тргам!!!!!! ВЕ МОлам кажувајте шо значи ова ???:toe::toe:
измет е кавга нешто ќе се скараш со девојчето, а тоа што си ја видел гола е твоја желба потиснта да ја видиш во тоа издание! може сексуално те привлекува!

M

MIL

Гостин
Sonuvav kako sakala da me poklopi crkva nekoj visok del pocnal da paga a jas bas togas sum pominuval no sum se spasil ako znae nekoj sto znaci crkva da se rushuva neka pise :(

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Sonuvav kako sakala da me poklopi crkva nekoj visok del pocnal da paga a jas bas togas sum pominuval no sum se spasil ako znae nekoj sto znaci crkva da se rushuva neka pise :(
да не си скаран со религијата? односно да не си изгубил вера во Бога или се откажал од религија!? чудно!

Kajgana Shop

На врв Bottom