Фан Клуб: Македонија Ѓорче Петров

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Денес мислам дека Лавови ќе се собираат во 15:30 у парк . Ама утакмицата почнува у исто тоа време па така да изгледа воџите имаат некој план да се стаат на почеток на утакмица и да се навива ама не се знае каков ќе биде репертоарот :vozbud:. Денес очекувам тврд дуел со шљога .:helou:

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.938
Поени од реакции
900
Честита нека ние победата против Шљога ги уништивме со четири убави голови...браво за мојсов кој им збрца два со глава сакаше да напраи хет трик ама за жал не успеа...поззз

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Само едно ке кажам...“јако дерби беше денеска“ :pos2::pos2::pos2::pos2:

Немаше навивање денеска,како што повекето знаете имаме БОЈКОТ !!!

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
Нашите денес изиграа добро можевме да победиме со многу повише разлика имавме во второ полувреме неколку неискористени зицери судијата цел натпревар за нив си судеше а ние победивме во уште едно „Градско Дерби ":smir:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ајде честито победа и од мене, само таке против овја!! Лавови имаше?
Имаше ама не се навиваше,а нема ни да се навива се додека не исполнат тоа што ветија...

Пишав и погоре има БОЈКОТ...:smir:

Altair

Шмеќер
Член од
30 јуни 2008
Мислења
306
Поени од реакции
192
Ухуу кое отварање ми се исполни душата ! 4 гола у прво полувреме :vozbud:
Него шо беше финтата со 12 коли ЕБР ... толку ли опасни им личиме =)

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
хехе изгледа...нашиот дел од трибината од сите страни желки..ко у кафез не чуваа:wink: а и низ Ѓорче на секои 5 метри имаше Џандари.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
255
Поени од реакции
135
ајде честито победа и од мене, а кучињата денес многу ги имаше,матер им ебам :)

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Уште сум под еуфорија од денешнава победа не толку од головите туку повеќе од играта . Денес конечно видов игра како што треба да играат тие играчи . Можеби Слога не е некое мерило ама сепак се виде дека се има игра . Денес јас мислам дека цела станица беше излезена на улица . На секои 10 метра џандари . На стадион што да видиш 20 до 25 џипа се пикнале внатре ама не е битно тоаа . Се собираме пред стадион сакаме да влеземе и Блашко им рекол на неговите лингури да не не пуштаат на Стадион . Тргнавме од насип да гледаме ама не избркаа и од таму после 300 натегања . Некои влегоа на стадион други околу стадион седнаа на ѕидот позади новата трибина ама и од таму ги избркаа , среќа у добрите ги фатија денес иначе ќе беше што ќе беше :vozbud: . Си седнааа на трибина и си гледавме како ги плескаме Шљога . Им дадовме 4 можевме најмалку уште 3 гола да им дадеме чист зицер шанси . Многу ми се допадна како изигра Фелипе Монтенари Бразилчето и потврди дека е соодветна замена за Оса . Продолжува Бојкотот додека не се исполнат ветувањата а од следната недела ќе се види на состанок кои активности ќе се превземат понатаму :toe: .

МАКЕДОНИЈА Ѓ.П.-СЛОГА 4-1
Лена
Брњарчевски
Мојсов
Мојсов

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Во право си за дресовите , не ми се допадна што со гостинки дресови играа на домашен терен и тоа многу ме изнервира во Неделата . Аааа прв пат сега слушам дека Ќемо Аломеровиќ за започнал кариерата кај нас .:toe: Вистина е ова ? Сепак се работи за извонреден играч , буквално само тој играше во Слога во Неделата . Пред 1 година мислам дека требаше да дојде кај нас ама на нашиве функционери им било мнгу скапо 5.000 евра да платат оштета на Милано :toe: . Сепак следната утакмица ќе биде мерило за Шампионските амбиции оваа година . Металург по 5 кола нема победа и сугурно ќе сака да ја прекине серијата против нас . Кај нас добро е што се враќаат Ивановски и Амбурет после репезентативните обврски :helou: .

F i c O

Шампион во домино на 100м
Член од
17 септември 2008
Мислења
233
Поени од реакции
5
. Аааа прв пат сега слушам дека Ќемо Аломеровиќ за започнал кариерата кај нас .:toe: Вистина е ова ? .
Да точно е тоа , дете е од Љубин и во Ѓорче има почнато со фудбал .

Kajgana Shop

На врв Bottom