ај ти престани јас од секогаш сум за барса а не од ко дојде роналдињо и ајде престани да тропаш глупости вие сите за реал навивате оти пред 4-5 години беше најјакlele ej, detence od 14 god so mu stana far$a omilen klub od ko ojdoja ronaldinho i kompanija probva da ne ubedi deka farcelona bile najaki. veli si ti deka se najaki, sam se lazis
Abe dosta so sekoj post se kopas se povekje i povekje.Ne nacnuvaj raboti so neznaes i ne ti se jasni.Real bil najjak pred 4-5 god.105 godini e najjak more.ај ти престани јас од секогаш сум за барса а не од ко дојде роналдињо и ајде престани да тропаш глупости вие сите за реал навивате оти пред 4-5 години беше најјак
Еј жити све не трескај глупости више аман...!!! Не гледаш дека си досаден со твојве глупи постоој? Ај иди таму за кошарка пишуај што се мешаш овде! Ебаве децата зеле 2 титуле и ептен биле јаки...ај иди мочај!Абе вие не разбирате дека немаше да биде интересно во лигата ако све титулете ги земаја Барса. Време е да се смени нешто поради економски причини зашто ќе им се здосадеше фудбалот на повеќето фанови и спонзорите ќе изгубеа пари. Толку од мене.
Абе вие не разбирате дека немаше да биде интересно во лигата ако све титулете ги земаја Барса. Време е да се смени нешто поради економски причини зашто ќе им се здосадеше фудбалот на повеќето фанови и спонзорите ќе изгубеа пари. Толку од мене.
И не се мешај и самиот кажа дека навиаш за Барса од ка е дојден Роналдињо како и многу други, затоа трај!Абе вие не разбирате дека немаше да биде интересно во лигата ако све титулете ги земаја Барса. Време е да се смени нешто поради економски причини зашто ќе им се здосадеше фудбалот на повеќето фанови и спонзорите ќе изгубеа пари. Толку од мене.
Абе остај ги не гледаш дека немаат врска од фудбал!
Реал има 30, а Барселона 17-18, не знам точно.
И сега од кого е „досадна“ лигата?
Џабе ја правдате Барселона, со секој пост се повеќе си го копате клубот, поарно признајте ја вистината, Реал е најјак 100 и кусур години, и ќутете
Мсислам со постов се гледа дека и самите навивачи немаат никакви аргументи за тоа дека Барселона е појака од Реал Мадрид, па мора со погрдни зборови да водат дискусија.Ти имаш. Морон.
Остај го па и ти, што му обрнуваш внимание! Не гледаш детенце, не знае што да каже па се обидува со глупи работи да каже нешто. Не го ебаај!Мсислам со постов се гледа дека и самите навивачи немаат никакви аргументи за тоа дека Барселона е појака од Реал Мадрид, па мора со погрдни зборови да водат дискусија.
Еве и самиот ја рече вистинатаМсислам со постов се гледа дека и самите навивачи немаат никакви аргументи за тоа дека Барселона е појака од Реал Мадрид, па мора со погрдни зборови да водат дискусија.