thisisnoizy
Good things take time
Kolku zavrsi Albanija - Makedonija U-21 ??!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ве читам и ви се чудам....
Алими бил добар? Што помина 1 играч на Русиве, во момент кога не се ни замараа и како што кажа некој играа со 20%, Алими бил играчиште?... Ај на претходните натпревари како изигра, ви текнува или брзо забораваме сите по еден ебан потег?
Друго, Николче бил најдобриот играч на нашата репрезентација и го оставал срцето на терен за разлика од Пандев... кој беше тој експерт?
Трето, Наумовски е пример за тоа како треба да се бранат националните бои, а Јонуз пример за тоа дека нема поим од работата што ја работи чим го става Илчо да изведува пенали. Јас не дека сум го прател него ептен, али мислам дека за Матезбург он не шутираше пенали, па кај шутирал Илчо пенали за сега да биде прв изведувач на пенали во нашата репрезентација? Не го кривам него, едноставно не го бива Илчо за пенали, али Јонуз мајку му стара, нели вежбате изведување пенали и нели знаеш кој може да изведе најдобро пенал и со ладна глава(Илчо не ги исполнува ни двата услов)...
И за крај... Среќа русиве не не сфатија сериозно!
А,што кој qур русиве викаа Косово је срце Србије?
Колку се глупи значи,мислат Албанија дека сме,па ај демек ќе не наљутат.
Да им се посерам во глупердите...
Miroljubivo 0-0Kolku zavrsi Albanija - Makedonija U-21 ??!
100000% se slozuvam so postov
i use nesto dodeka ne se smeni TOJ HARI :nerv: niso ne pravime od fubalov
:buum:
--- надополнето ---
Ne zezaj be ne vikaa takabev tamu pa ne gi slusnav taka da se derat
Скоро сто проценти сум сигурен дека викаа едно време.И не сум само јас што приметив,пиша уште некој на форумов,само не знам кој.
Скоро сто проценти сум сигурен дека викаа едно време.И не сум само јас што приметив,пиша уште некој на форумов,само не знам кој.
Да да и јас го слушнав тоа...идиоти
Одлично решение. Менаџерски поткрепено. Илчо има 17 penalty kicking.
Најидиотски беше како му даде жолт картон на Деспотовски... Прво му даде на Шиков или незнам кој, и Филип веројатно само нешто спомнал (ама не беше некој протест или појма неам) и се слушаше (до телевизорот!!!) како судијата му вика на Деспотовски "BACK OFF!!!" и ни а ни б одма и него жолт му даде... Шо проблем има тој у главата ја незнам, ја у тој момент си реков „сеа прашање само на време коа ќе падне и првиот црвен со ваков судија“...Не знам дали беше пенал, немам видено никакви снимки, ама претходно мислам дека имаше пенал, судеше смешни фаули против нас, нив им дозволуваше да играат грубо, судеше фаули четири-пет пати кога Наумовски се градеше.