acermk
лавот во сенка
еве го голот за кој го нема видено
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не знам кое ти е мерилото,меѓутоа романија беше противник за респект последниве 15тина години,а ова и беа најлоши квалификации и најслаб состав.....во секој случај подобро да гледаме што се случува во нашата селекција каде мислам се осеќа подобрувањеСтварно? Романија не се пласира на последните три Светски првенства(2010,2006,2002) и на Европското во 2004та, и 5-6 квалификации на 1 место а?
Сватете дека ова е пријателски натпревар и воопшто не е мерило за нашата или нивната репрезентација. Не го знаев тимот на Романија, но Македонија не беше комплетна и доколку беше комплетна ќе изиграше подобро.
Како и да е добро е ова за проверка на фудбалерите и за фифа рејтинг![]()
1 Шанса 1 гол...Потоа сите во одбрана на резултатот... исто како да ја гледав Барселона - Интер 1-0
![]()
Не не... таман си е работата. Зборо ми беше оти се повлечееме после даденио гол исто како Интер шо се бранаа од Барселона. За шанси Барселона имаа ного тава е јасно :icon_coolСигурно со некоо друга утакмица сакаш да споредаш........
Не не... таман си е работата. Зборо ми беше оти се повлечееме после даденио гол исто како Интер шо се бранаа од Барселона. За шанси Барселона имаа ного тава е јасно :icon_cool
Ќе бидам искрен...Воошто кур не ме боли како сме одиграле во овие ебани пријателски утакмици,кои не значат апсолутно ништо(извинете на израз).
Дур не видам како играме зрело во квалификациска група за европско или светско првенство нема да се задоволувам на победа од 1-0 во пријателска утакмица против репрезентација која изгуби 5-0 од Србија во квалификации.Толку од мене и честито за победата.
Пеее... Интер не дадее ама затава говорам у одбрана како них бееме, чувааме резултат. Интер го чуваше од првио меч а Македонија резултато 1-0И шо Интер не дадее гол тва е јасно......