F.A. Premier League

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
Чомбе остај ги бе , плачат сега дома , страм му е да пишат на темава :)

хихихихихи 99 за Ман. Утд.
Fy. Man only ChelseA :pipi:

Kako prvo cestito za pobedata na mancester podobri bevte ovaj put ne tepavte kako prethodnite mecevi ne cepni topka 90 minuti u 90 gol na sreka ... cestito ... sea ostanuva za Liverool samo LS .... ALI IPAK THE BEST LIVERPOOL

Kako prvo cestito za pobedata na mancester podobri bevte ovaj put ne tepavte kako prethodnite mecevi ne cepni topka 90 minuti u 90 gol na sreka ... cestito ... sea ostanuva za Liverool samo LS .... ALI IPAK THE BEST LIVERPOOL

се виде колку е best.

off topic:а за лига на шампиони не биди толку сигурен дека ќе освои ливерпул. ќе налета ливерпул на манчестер и ќе го срка пак.

Абе како сакам другите 7 кола да ги играме се со Ливерпул, па да освоиме 21 бод :pos2:, а во врска со анкетата: Манчестер беше најдобар, е најдобар и ке биде најдобар !!!!!!

јас мислам дека од анкетата се гледа кој е најдобар англиски тим.

А бе барем да се најде уште еден да гласа, многу убаво ќе стои 100:pipi:

од толку многу навивачи на форумов за манчестер мора да се најде некој шо ќе гласа. ако не ќе ја зачленам баба ми и таа ќе гласа.

Стигна и 100-иот глас.само да им дадам до знаење на навивачите на Манчестер дека сум многу цврст навивач на ѓаволите (можеби и најцврст) иако тоа не го докажувам во фан клубот.или во аватарот,потписот...некако убаво е склопено се околу KL0$AR.

се виде колку е best.

off topic:а за лига на шампиони не биди толку сигурен дека ќе освои ливерпул. ќе налета ливерпул на манчестер и ќе го срка пак.
хи хи
мислиш дека ливерпул ке стигне до финале???

ке стигне до финале ама ке го крка од Манчестер :pos2:

хи хи
мислиш дека ливерпул ке стигне до финале???

сакам да стигне до финале да го крка пак од манчестер едно 4-0.
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
П.С.знам дека ни се редовни пациенти затоа

ако не сакаш да и веруваш на анкетата овде имаш доказ за тоа кој е најдобар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom