F.A. Premier League

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
aj neka tepa manchester so man. city kako chelsea 6:0 da gi vidam ne zborvite za dzabe
Ај Челзи нека ги тепа на Манчестер Јунајтед како што Манчестер Јунајтед ги "Искашла" на Челзи 2:0 да ги видам ...:baeh:

F

fantomX

Гостин
После денешното фијаско на Арсенал, уште еднаш се докажа дека во англиско нема јаки и слаби тимови. Ајде, наредниот викенд е Денот Д за титулата. :) :zlo:
Меѓусебните дуели не решаваат баш секогаш за првакот :wink:
Повеќе би рекол, наредниот период, натпреварите до крајот на декември и почетокот на јануари.

Ај Челзи нека ги тепа на Манчестер Јунајтед како што Манчестер Јунајтед ги "Искашла" на Челзи 2:0 да ги видам ...:baeh:
Ќе биде и тоа. Го начекавте Челзи растресен, само што си замина Мурињо и тепавте. :wink:

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Ќе биде и тоа. Го начекавте Челзи растресен, само што си замина Мурињо и тепавте. :wink:
Да да, Ностардамус го потврди тоа дека ќе се случи на 15 декември 2056 година....:):helou:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Ако Ливерпул вечер победи во Марсеј , гарантирам дека ќе го победи и Манчестер . Мадакако навивач на Ливерпул ќе ми биде језа да ја глеам таа утакмица, посебно после ланската на Енфилд кога О шеј даде гол у 90 мин.:tapp:

F

fantomX

Гостин
Да да, Ностардамус го потврди тоа дека ќе се случи на 15 декември 2056 година....:):helou:
Аха, предвиде и трета светска војна во 2007, па еве ја...:)
А, мене нешто ми кажува дека тоа ќе биде на 26 април 2008 година.:pipi:

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Аха, предвиде и трета светска војна во 2007, па еве ја...:)
А, мене нешто ми кажува дека тоа ќе биде на 26 април 2008 година.:pipi:
епа тоа нешто што ти кажува, грешка те информирало...:pipi:

Член од
29 ноември 2007
Мислења
202
Поени од реакции
1
sepak Arsenal se najdobri u Anglija!

Mislam deka Arsenal e najdobar vo Anglija,zatoa sto ima igraci i pred se dobar trener.Vtor po moe mislenje e Man.Junajted.Za kupot ke se borat Mancester i Liverpul,a Angliska mislam deka Arsenal ke ja osvoi.!:kajg:[MEDIA][/MEDIA]

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Mislam deka Arsenal e najdobar vo Anglija,zatoa sto ima igraci i pred se dobar trener.Vtor po moe mislenje e Man.Junajted.Za kupot ke se borat Mancester i Liverpul,a Angliska mislam deka Arsenal ke ja osvoi.!:kajg:

силата во еден тим е единството и постојаноста!следствено на ова е твојот муабет за тренерот,тимот,составот на тој тим мотивот и се разбира противникот -
а моментално арсенал има компактонст со сите елементи - професорот направи чудесен чекор со "последниве натпревари" побитно беше да се победи челзи од милдсборо и видовте и самите -
позЗ

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Тотенхем - Ридинг 6:4

4 гола на Бербатов. :na.glava:

Ова мислам дека беше најефикасното коло сезонава. Манчестер изгубија, сега Арсенал и Ливерпул се на потег. А Челзи си тепаа ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom