Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фала ви на сите што ме цените повеќе од некој што ме знае веќе две години а испадна дека само ми љубоморел. Ме сметате за легенда:) а не ме ни знаете лично,(во моментов црвенеам од срам) за тоа навистина сум ви благодарна.
Љубомората е ужасна работа, да го знаете тоа, вакви работи се случуваат поради неа.
Ништо, повели и друг пат. :)

Него евен4ето изгледа си легна, се е мирно сега.

Нека проба де :) Ги зголемивме постовите на кајгана за 25 % х) Одкако она дојде како тема на ремет се зголеми популарноста на форумот :)

SUxswM613211-02.jpg

:vozbud:

И после ќе се чудат, зошто биле реметени, кај му е сликата со секира на овој, или па нема потреба од секира, и сам е доволно... секира.

oooo shit the buthcer is outside??
нека се пазат тие што се од скопје.
иначе јас не знам како ќе има лице оваа да излезе у град после ова сигурно е многуууууууууууу позната.

Jaс елен4то да го сретнам бокс ко ќе и упукам озбилно се праи фраерка а усвари вепар тежок е матер и ебам.

Jaс елен4то да го сретнам бокс ко ќе и упукам озбилно се праи фраерка а усвари вепар тежок е матер и ебам.
Прво малце екстремни спортови „Vepar Salo Climbing “ до фацата па после боксот :)

Сори за офтопиков али сум се згазила од смеење читајќи ги претходните постови за обесенион мајмун :pos2: Поштовање за некои членови пукнав од смеење :smir:
Бацки за Џену грл :back:

Ептен се гадни...жити сва немој више вакви...:nesum:

Не ме пушта да и видам во профилотna odmazni4ka ништо..вика прво дека морам да јас тавам како FRIEN....аааааа неее не, вика:
site overweight

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom