BliND
Raptus regaliter...
- Член од
- 16 јануари 2006
- Мислења
- 3.963
- Поени од реакции
- 361
Баш ми се некако ... :back:
Ама бивало ли оваа да стаи цел албум од нив бе..
Баш ми се некако ... :back:
еј баш те видов во бутел... девојко дај не зезај лом ќе те напрабат...lele glavna tema sum haha aj nvm fros za nituedna ocenka ne si mi pomognala ne siri dezinfornacii i ako tato ti e doktor togas se znae kako dobivas ti ocenki haha nepismena edna ali ne se zamaram so nisko intelektni iskompleksirani devojcinja i jas i ti ke si se razbereme na prvi t.e. jas ke se razberam so tebe posto poslem toa nikoj nema da te prepoznae :bip: ajde komentiraj te slobodno posto tuka sum na stranava p.s. ne sum od radisani tuku od butel...i da nejkev da doznaes koja sum nemase nikad razbra devojce????
Оваа е многу духовита .. Стопосто Каспер ја викаат....
Ми туу=)Леле сакам да се заблагодарам на Џену Грл,BliND,ZeroStyle,Kаspersky,TheBestTipster,SSS-Stolica,Apokalipto и на сите останати за најдолгото,најјакото и најзаразнотот смеење во мојот живот!!!Баш добро ми дојде онака 7 часа пред испит!!!
Одмазни4ке друг пат пази со кого садиш бостан!!!
П.С. Џену Грл од денес те сметам за ЛЕГЕНДА!!!
Мило ми еЛеле BliND ме изнасмеа до смрт!!!!ЛОЛ
http://www.top.com.mk/show.php?id=88391&group=M
drugarcevo e od top.. samo videte kolku lici na tose proeski......
zal mi e za bukvite pokasno ke go sredam :smir:
Mило ти е?? Умрела а тебе мило ти е аМило ми е
Мило ми е за делот со смеењето ... Делот со умирањето не.. За каков ме сметаш !!??? Како би ми било мило ако умре некој ??!!!Не ми е за друго , знаеш ли ти кој проблеми се леш да поместуваш !!??Mило ти е?? Умрела а тебе мило ти е а
:smir: :helou: Нека не пробува пак.Фала ви на сите што ме цените повеќе од некој што ме знае веќе две години а испадна дека само ми љубоморел. Ме сметате за легенда а не ме ни знаете лично,(во моментов црвенеам од срам) за тоа навистина сум ви благодарна.
Љубомората е ужасна работа, да го знаете тоа, вакви работи се случуваат поради неа.