Не ме замарај!се убаво од твоја страна само воа последново промени го ако сакаш
мислам дека не е коректно без разлика колку е забеганко детето
За вакви коректно би било само стрелачки вод. Или гилотина, нека си изберат.мислам дека не е коректно без разлика колку е забеганко детето
ссссс па и ти не се разликуваш од неа мене така ми стоиНе ме замарај!
“Забеганко“ кое не знае кај живее, во Југославија и бем кретинболот на раменици.
јас викам за пцуењетоЗа вакви коректно би било само стрелачки вод. Или гилотина, нека си изберат.
Името на државата за тебе е глупост?ссссс па и ти не се разликуваш од неа мене така ми стои
мене колку и да ме изнервирал некој на форумов или било каде било кога не пцујам оти побрз е јазикот него ли мозокот
и не те замарам јас туку ти се замараш со глупости
па не мораме да бидеме вулгарниD-Will, дај стварно не замарај, не проповедај... ако сакаш да маваш сеир, мавај.. ако не.. иди на форум за политика или религија... таму проповедај.
Ок и ?па не мораме да бидеме вулгарни
внуче колку години имаш
дај да се рамниме со децата од 5то одд да си пцуеме мајки
глупости
Не збори глупости безвезе.. ок е.. очигледно моронкана ти е нешто, па сеа вртиш ко киша око Крагујевца... или евентуално се пронајде во некој од муабетите. Имаш теми за морал и слични глупости... пиши таму...па не мораме да бидеме вулгарни
внуче колку години имаш
дај да се рамниме со децата од 5то одд да си пцуеме мајки
глупости
Jailbait!За некоја година. Малолетничка. :skp:
Ебати ќитуков анационален!Ај ве молам поздравете ја ИКОНАВА онака културно, обрнете внимание на ЛОКАЦИЈАТА:
http://hi5.com/friend/171996373--ikona--Profile-html
Кај живее мизеријава во ФИРОМ ли?
Барем обратно редоследот да го напишеше и да се гледаше Македонија, да и ебам зелката мувлосана!